Revolut: Συνεργασία με την Stripe για παροχή υπηρεσιών πληρωμών στην Ευρώπη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Revolut: Συνεργασία με την Stripe για παροχή υπηρεσιών πληρωμών στην Ευρώπη
Η Revolut προσφέρει επί του παρόντος υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε περίπου 30 νομίσματα.

Nέα συνεργασία για την υποστήριξη πληρωμών σε Βρετανία και Ευρώπη ανακοίνωσαν η Revolut και η Stripe.

Η Revolut σχεδιάζει να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές της Stripe, σύμφωνα με ανακοίνωση την Τετάρτη.

Η εταιρεία, η οποία έχει έδρα το Λονδίνο, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα σε περισσότερες περιοχές στο μέλλον, καθώς αναμένεται να επεκταθεί σε αγορές όπως η Λατινική Αμερική, η Ινδία και οι Φιλιππίνες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε τη Revolut καθώς δημιουργεί, εξελίσσει και βοηθά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πάρουν περισσότερα με τα χρήματά τους», δήλωσε η Eileen O'Mara, ανώτατο στέλεχος της Stripe.

Τόσο η Stripe όσο και η Revolut έχουν εξελιχθεί από startups σε ανεπτυγμένες εταιρείες fintech σε μια προσπάθεια να υποκαταστήσουν τις παραδοσιακές τράπεζες και παρόχους πληρωμών.

Η Stripe με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, το λογισμικό της οποίας χρησιμοποιείται από εκατομμύρια επιχειρήσεις για την αποστολή και τη λήψη πληρωμών, συνεργάστηκε πρόσφατα με τη διεθνή εταιρεία μεταφοράς Wise και τον πάροχο buy-now-pay-later («αγόρασε τώρα, πλήρωσε μετά») Klarna Bank.

Η Revolut προσφέρει επί του παρόντος υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε περίπου 30 νομίσματα. Τον Ιούνιο, η εταιρεία συνεργάστηκε με την ανοιχτή τραπεζική πλατφόρμα Tink για να επιτρέψει στους χρήστες να ενσωματώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στην εφαρμογή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπαίνει στον ταξιδιωτικό κλάδο η Revolut - Κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του app

Revolut: Αποτίμηση 33 δισ. δολαρίων μετά τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider