Xerox: Απεβίωσε ο CEO, John Visentin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Xerox: Απεβίωσε ο CEO, John Visentin
Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών ο John Visentin, διευθύνων σύμβουλος της Xerox, έχοντας μείνει στο «τιμόνι» της εταιρείας εκτυπωτών για σχεδόν τέσσερα χρόνια. 

Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών ο John Visentin, διευθύνων σύμβουλος της Xerox, έχοντας μείνει στο «τιμόνι» της εταιρείας εκτυπωτών για σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Αιτία θανάτου ήταν «οι επιπλοκές από παρατεταμένη ασθένεια», ανέφερε η εταιρεία. Ο Steve Bandrowczak, διευθυντής λειτουργιών της Xerox, θα εκτελέσει χρέη προσωρινού CEO.

Η Xerox αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την ασθένεια ή για το πότε ο Visentin ενημέρωσε την εταιρεία για αυτήν.

Ο Visentin, έμπειρο στέλεχος του τεχνολογικού κλάδου, εντάχθηκε στο δυναμικό της Xerox τον Μάιο του 2018 και καθοδήγησε την εταιρεία στη διάρκεια της πανδημίας. Ο Πρόεδρος της Xerox, James Nelson, ανέφερε ότι ο Visentin βοήθησε την εταιρεία να διευρύνει τη δραστηριότητά της εκτός των υπηρεσιών εκτύπωσης.

«Από την άφιξή του στην εταιρεία τον Μάιο του 2018, ο John οδήγησε τη Xerox προς τα εμπρός. Ως υπέρμαχος της καινοτομίας, αγκάλιασε και ενίσχυσε την κληρονομιά της Xerox στην παροχή υπηρεσιών εκτύπωσης και ξεκίνησε ένα μετασχηματιστικό ταξίδι που διεύρυνε την τεχνογνωσία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας σε τομείς που αφορούν στην ψηφιοποίηση, πληροφορική, χρηματοοικονομικά και στις καινοτόμες τεχνολογίες. Η δύναμη, η ενέργεια και η δέσμευση του John απέναντι στην επιχείρηση, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της θα μας λείψουν πολύ», είπε ο Nelson και πρόσθεσε: «Ο Steve έχει την ενεργό και πλήρη υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρης της διοικητικής ομάδας κατά την άσκηση των καθηκόντων του».

«Είμαστε όλοι πολύ θλιμμένοι από αυτή την τραγική είδηση και έχουμε την οικογένειά του στο επίκεντρο των σκέψεών μας αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Bandrowczak. «Το όραμα του John θα συνεχίσει να υλοποιείται από την ομάδα της Xerox - όχι μόνο για να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τους μετόχους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας - αλλά και για να συνεχίσουμε την κληρονομιά του John».

@associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider