Mytilineos: Νέα υπηρεσία Protergia Sun Save

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mytilineos: Νέα υπηρεσία Protergia Sun Save
Με τη νέα υπηρεσία Protergia Sun Save ο στόχος είναι να αξιοποιηθεί η ενέργεια του ήλιου για οικονομία και μεγαλύτερη ενεργειακή αυτονομία.

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της Mytilineos, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, δείχνει το δρόμο για το μέλλον της ενέργειας, με υπηρεσίες, προγράμματα και εργαλεία πιο φιλικά και «πράσινα», ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο πολίτη. Με τη νέα υπηρεσία Protergia Sun Save ο στόχος είναι να αξιοποιηθεί η ενέργεια του ήλιου για οικονομία και μεγαλύτερη ενεργειακή αυτονομία.

Μέσω των εξειδικευμένων ενεργειακών συμβούλων της Protergia, η εγκατάσταση γίνεται με απλό και προσιτό τρόπο. Εσείς απλά αφήστε τον ήλιο να δουλέψει για εσάς!

Βήμα 1 – Παράγεις

Το ταξίδι προς την οικονομία και την ενεργειακή αυτονομία ξεκινά με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, απόλυτα προσαρμοσμένου στις ανάγκες κάθε σπιτιού ή μικρής επιχείρησης.

Βήμα 2 – Αποθηκεύεις

Μπορεί να είναι αδύνατο να αποτρέψετε τον ήλιο από το να δύσει, αλλά μπορείτε να κρατήσετε την ενέργειά του. Με την υπηρεσία Protergia Sun Save μπορείτε να αποθηκεύσετε την περισσευούμενη παραγόμενη ενέργεια και να τη χρησιμοποιήσετε σε περιόδους αιχμής, αποφεύγοντας τη χρήση του δικτύου ηλεκτροδότησης και κάνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερη οικονομία. Επίσης, εάν ανησυχείτε για έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω καιρικών φαινομένων ή ακόμα και για τις προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης, τώρα αποκτάτε ηρεμία καθώς γνωρίζετε ότι είστε σε θέση να τροφοδοτήσετε τις βασικές λειτουργίες του σπιτιού σας για αρκετές ώρες.

Βήμα 3 – Διαχειρίζεσαι

Τα συστήματα παραγωγής ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα «έξυπνο» και πιο ενεργειακά αυτόνομο σπίτι. Με μία ειδική εφαρμογή στο κινητό ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο καταναλωτής ελέγχει την ενέργεια που παράγεται, βλέπει πως εξοικονομεί χρήματα στο λογαριασμό του και παράλληλα, μειώνει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ακινήτου του αφού η «πράσινη» ενέργεια που αποθηκεύεται αξιοποιείται στο σύνολό της.

Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση για την υπηρεσία Protergia Sun Save και μάθετε περισσότερα μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider