Mytilineos: Αναμένει αύξηση του στόχου των κερδών για το 2022 η Citi -Διατηρεί «buy»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mytilineos: Αναμένει αύξηση του στόχου των κερδών για το 2022 η Citi -Διατηρεί «buy»
Τη σύσταση αγοράς για τη μετοχή της Mytilineos διατηρεί η Citi μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α' τριμήνου, ενώ αναμένει αύξηση του στόχου των κερδών για το 2022.

Τη σύσταση αγοράς για τη μετοχή της Mytilineos διατηρεί η Citi μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α' τριμήνου, ενώ αναμένει αύξηση του στόχου των κερδών για το 2022.

Σε report με ημερομηνία 4 Μαΐου, ο οίκος σημειώνει ότι τα αποτελέσματα της Mytilineos επιβεβαιώνουν την εκτίμησή του για διπλασιασμό της κερδοφορίας στο σύνολο του 2022.

Παρά τα πολύ υψηλά κέρδη στο πρώτο τρίμηνο, η Citi «βλέπει» ακόμα μεγαλύτερο growth κυρίως στον τομέα του αλουμινίου και των ΑΠΕ

Η Μεταλλουργία κατέγραψε το πρώτο από μία σειρά τριμήνων ρεκορ στην κερδοφορία οδηγούμενη από τις υψηλές τιμές (LME και Premia) και την πολύ χαμηλή βάση κόστους, σημειώνει.

Η κερδοφορία του Τομέα της Ενέργειας εμφανίζεται ανεπηρέαστη από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, εκμεταλλευόμενη το σημαντικό συγκριτικό της πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, αυτό του βαθμού απόδοσης των θερμικών της μονάδων

Παράλληλα, στα αποτελέσματα καταγράφεται σημαντική αύξηση της κερδοφορίας του RSD με εκτίμηση για υπερδιπλασιασμό των κερδών σε σχέση με πέρυσι, με ταυτόχρονο διπλασιασμό του περιθωρίου κέρδους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mytilineos: Αύξηση τζίρου και καθαρών κερδών το α' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider