Softbank: Υπερτριπλασιάστηκαν οι επαναγορές μετοχών τον Μάρτιο - Στα 1 δισ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Softbank: Υπερτριπλασιάστηκαν οι επαναγορές μετοχών τον Μάρτιο - Στα 1 δισ. δολάρια
Ο τεχνολογικός όμιλος προχώρησε σε επαναγορές μετοχών αξίας 141,4 δισ. δολαρίων (1,1 δισ. δολαρίων) τον Μάρτιο, έναντι 46,2 δισ. δολαρίων γιέν τον Φεβρουάριο.

Η Softbank υπερτριπλασίασε το μέγεθος των προγραμμάτων επαναγοράς μετοχών της εντός του Μαρτίου, φτάνοντας το ύψος του 1 δισ. δολαρίου.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο τεχνολογικός όμιλος προχώρησε σε επαναγορές μετοχών αξίας 141,4 δισ. δολαρίων (1,1 δισ. δολαρίων) τον Μάρτιο, έναντι 46,2 δισ. δολαρίων γιέν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση προς τις αρμόδιες αρχές της Ιαπωνίας.

Οι επαναγορές και η άνοδος της χρηματιστηριακής αξίας της κινεζικής Alibaba, στην οποία η Softbank έχει ποσοστό, οδήγησαν τη μετοχή της ιαπωνικής εταιρείας σε κέρδη 8,5% για τον Μάρτιο, τη μεγαλύτερη άνοδο της μετοχής της από τον Φεβρουάριο του 2021.

Σημειώνεται ότι η Softbank δέχτηκε σημαντικό πλήγμα το 2021, χάνοντας 33% σε ετήσιο επίπεδο, λόγω της έκθεσης της σε τεχνολογικές εταιρείες της Κίνας και καθώς το Πεκίνο προχώρησε σε αυστηρούς ελέγχους προς επιχειρήσεις όπως η Alibaba.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Shell: Απομείωση 4 - 5 δισ. δολαρίων μετά την αποχώρηση από τη Ρωσία

gazzetta
gazzetta reader insider insider