WATT+VOLT: Υποδέχεται το Πάσχα με μοναδικά δώρα!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WATT+VOLT: Υποδέχεται το Πάσχα με μοναδικά δώρα!
Διαγωνισμός για 5 δωροεπιταγές Supermarket αξίας 500€ για τα ψώνια του Πάσχα και 5 BBQ για τα Πασχαλινά ψησίματα των συμμετεχόντων.

Η WATT+VOLT, ξεκινάει τις προετοιμασίες για το Πάσχα με έναν μεγάλο και συναρπαστικό Πασχαλινό διαγωνισμό μέσω του οποίου θα αναδείξει 10 τυχερούς WATT+VOLTers!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 5 δωροεπιταγές Supermarket αξίας 500€ για τα ψώνια του Πάσχα και 5 απίθανα BBQ για τα Πασχαλινά τους ψησίματα και όχι μόνο! Για να μπουν στην κλήρωση οι ενδιαφερόμενοι αρκεί μόνο να επισκεφθούν ένα από τα 87 καταστήματα!

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας, με φυσική παρουσία τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα, η WATT+VOLT είναι παντού και κάνει τo μεγάλο της Πασχαλινό κάλεσμα προσιτό σε ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Κατά την επίσκεψή τους στα καταστήματα, οι συμμετέχοντες μπορούν επί την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν την ανταγωνιστική γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει η WATT+VOLT, να βρουν την ενεργειακή λύση που τους ταιριάζει και να γίνουν μέλη της πιο πορτοκαλί οικογένειας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα ώστε οι τυχεροί νικητές να απολαύσουν τα δώρα τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα Πασχαλινά τους τραπέζια.
Η WATT+VOLT φαντάζεται περισσότερα για το Πάσχα σου !

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider