Disney: Σημαντικά πάνω από τις προβλέψεις έσοδα και κέρδη στο δ' τρίμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Disney: Σημαντικά πάνω από τις προβλέψεις έσοδα και κέρδη στο δ' τρίμηνο του 2021
Ισχυρά κέρδη που ξεπερνούν το 8% καταγράφει η μετοχή της Disney στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ισχυρά κέρδη που ξεπερνούν το 8% καταγράφει η μετοχή της Disney στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης στην Wall Street, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός στον τομέα της ψυχαγωγίας ανέφερε την Τετάρτη πως οι επιδόσεις του στο δ' τρίμηνο του 2021 ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, τα συνολικά έσοδα της Disney στο τρίμηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2021 ανήλθαν στα 21,82 δισ. δολάρια, με τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση για λογαριασμό της Refinitiv να κάνουν λόγο για έσοδα 20,91 δισ. δολαρίων.

Παράλληλα, η Disney ανέφερε πως τα προσαρμοσμένα κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 1,06 δολάρια/μετοχή έναντι εκτιμήσεων για κέρδη 63 σεντς/μετοχή.

Σημαντική ώθηση έδωσαν και οι επιδόσεις της συνδρομητικής πλατφόρμας Disney+, καθώς ο αριθμός των συνδρομητών διαμορφώθηκε στα 129,8 εκατ., έναντι πρόβλεψης της StreetAccount για 125,75 εκατ. συνδρομητές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Disney προσλαμβάνει δημιουργούς περιεχομένου TikTok - Απαραίτητο προσόν να αγαπούν τα θεματικά της πάρκα

gazzetta
gazzetta reader insider insider