Η Vodafone προσπάθησε να εξαγοράζει τη βρετανική Three UK στο τέλος του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Vodafone προσπάθησε να εξαγοράζει τη βρετανική Three UK στο τέλος του 2021
Vodafone
Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν σε συμφωνία και δεν γίνονται διαβουλεύσεις για την εξαγορά της Three UK αυτήν τη στιγμή.

Ισχυρό ενδιαφέρον για την εξαγορά της ανταγωνίστριας της στη Βρετανία, Three UK, επέδειξε η Vodafone στο τέλος του 2021, με τις συζητήσεις για το deal να καταλήγουν τελικά σε αδιέξοδο.

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η Vodafone εξέφρασε ενδιαφέρον για την εξαγορά της Three UK, θυγατρικής της CK Hutchison Holdings που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Βίκτορ Λι.

Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν σε συμφωνία και δεν γίνονται διαβουλεύσεις για την εξαγορά της Three UK αυτήν τη στιγμή, ανέφεραν πηγές με γνώση του θέματος στο Bloomberg.

Η αξία της CK Hutchison υπολογίζεται σε 27,5 δισ. δολάρια, με τη μετοχή της στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ να καταγράφει άνοδο 11% μέσα στο τελευταίο χρόνο.

Από την άλλη, η αξία της Vodafone υπολογίζεται σε 43,2 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τόσο κοστίζει το γιοτ του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε στην Καλαμάτα

Ποιες εξαγγελίες μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ για τη στέγαση, τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές εισφορές

IX: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για 350.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider