Philips NV: Χαμηλότερα των εκτιμήσεων οι πωλήσεις το δ' τρίμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Philips NV: Χαμηλότερα των εκτιμήσεων οι πωλήσεις το δ' τρίμηνο του 2021
Ο ολλανδικός όμιλος τεχνολογίας υγείας ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις αναμένεται να έχουν διαμορφωθεί περίπου 350 δολάρια χαμηλότερα από τις προηγούμενες προσδοκίες της εταιρείας.

Χαμηλότερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις της Koninklijke Philips NV, το τελευταίο τρίμηνο του έτους, εξαιτίας των προβλημάτων εφοδιασμού.

Ο ολλανδικός όμιλος τεχνολογίας υγείας ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις για το τέταρτο τρίμηνο του 2021 αναμένεται να έχουν διαμορφωθεί στα περίπου 4,9 δισ. ευρώ, περίπου 350 εκατ. ευρώ χαμηλότερα από τις προηγούμενες προσδοκίες της εταιρείας. Για το σύνολο του έτους, οι πωλήσεις αναμένονται μειωμένες 1% στα 17,2 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, τα ενοποιημένα προσαρμοσμένα κέρδη θα κινηθούν στα 650 εκατ. ευρώ και στα 2,1 δισ. ευρώ για ολόκληρο το 2021.

«Συνεργαζόμαστε στενά με προμηθευτές και κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις στην αλυσίδα εφοδιασμού της υγειονομικής περίθαλψης και να διασφαλίσουμε ότι αναγνωρίζουν τη σημασία της προτεραιότητας του ιατρικού εξοπλισμού που σώζει ζωές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Φρανς βαν Χάουτεν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider