Twitter: Αγόρασε μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην startup Aleph

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Αγόρασε μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην startup Aleph
Στην ανακοίνωση της αγοράς μειοψηφικού πακέτου μετοχών στην start up Aleph Group Inc προχώρησε την Τρίτη η Twitter, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει την προσπάθεια της νεοφυούς εταιρείας ψηφιακής διαφήμισης να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Στην ανακοίνωση της αγοράς μειοψηφικού πακέτου μετοχών στην start up Aleph Group Inc προχώρησε την Τρίτη η Twitter, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει την προσπάθεια της νεοφυούς εταιρείας ψηφιακής διαφήμισης να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Aleph δεν γνωστοποίησε τους ακριβείς όρους της επένδυσης, ωστόσο τόνισε πως η αγορά μεριδίου εκ μέρους του κολοσσού των social medua θα επεκτείνει την δραστηριότητά της στον τεχνολογικό κλάδο.

Σημειώνεται πως η Aleph επικεντρώνεται στις αναδυόμενες αγορές, ενώ η κεφαλαιοποίησή της ανήλθε κατά το 2021 στα 2 δισ. δολάρια, με το επενδυτικό fund CVC Capital Partners να προχωράει σε αγορά μεριδίου ύψους σχεδόν μισού δισ. δολαρίων.

Μεταξύ των υπόλοιπων επενδυτών στην Aleph είναι και η λατινομαερικανική MercadoLibre Inc., η οποία απέκτησε μερίδιο ύψους 25 εκατ. δολαρίων τον περασμένο Αύγουστο, ενώ στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι Spotify, Microsoft, Meta Platforms και LinkedIn.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider