Intracom Telecom: Επεκτείνει το Δίκτυο Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης της TeraGo στον Καναδά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom Telecom: Επεκτείνει το Δίκτυο Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης της TeraGo στον Καναδά
Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διάθεση στην TeraGo, κορυφαίο πάροχο λύσεων ασύρματων δικτύων για επιχειρήσεις στον Καναδά, των προηγμένων ασύρματων συστημάτων WiBAS™ G5 evo-BS και WiBAS™ G5 Connect+ στα 24 GHz.

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε τη διάθεση στην TeraGo, κορυφαίο πάροχο λύσεων ασύρματων δικτύων για επιχειρήσεις στον Καναδά, των προηγμένων ασύρματων συστημάτων WiBAS™ G5 evo-BS και WiBAS™ G5 Connect+ στα 24 GHz.

Η TeraGo επέλεξε το WiBAS™ G5 με γνώμονα το στρατηγικό της σχεδιασμό για εμπορική διάθεση της σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) στον Καναδά εκμεταλλευόμενη το αδειοδοτημένο φάσμα mmWave. Χάρις στο WiBAS™ G5, η TeraGo θα παρέχει ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Επίσης, η TeraGo, ως ο μεγαλύτερος κάτοχος του φάσματος mmWave στον Καναδά, και αξιοποιώντας την πολυσημειακή (PtMP) τεχνολογία WiBAS™ G5, θα επιτύχει το στόχο που έχει θέσει για ακόμα πυκνότερο δίκτυο πρόσβασης υπερύψηλών ταχυτήτων. Η TeraGo είναι η πρώτη εταιρεία στη Β. Αμερική που επωφελείται των δυνατοτήτων του WiBAS™ G5 στα 24 GHz, δοκιμάζοντας πρώτη την τεχνολογία της Intracom Telecom στο εργαστήριο και στο πεδίο. Το πλήρες οικοσύστημα λύσεων FWA της Intracom Telecom, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας uniMS™, δοκιμάστηκε από την TeraGo για αυτοματοποιημένη διαχείριση του κύκλου ζωής των δικτύων.

Ο πολυσημειακός (PtMP) σταθμός βάσης WiBAS™ G5 evo-BS λειτουργεί στη συχνότητα των 24 GHz, ενώ το έξυπνο λογισμικό που διαθέτει του επιτρέπει να λειτουργεί παράλληλα με συστήματα 5G σε γειτονικά κανάλια. Το WiBAS™ G5 Connect+ αποτελεί έναν προηγμένο τερματικό σταθμό, κατάλληλο για όσους παρόχους θέλουν να προσφέρουν άμεσα στους συνδρομητές τους υπερύψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες, και είναι εντυπωσιακά ευέλικτος, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με Πολυπλεξία Διαίρεσης Χρόνου (TDD) και Πολυπλεξία Διαίρεσης Συχνότητας (FDD) στη συχνότητα των 24 GHz.

«Αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία για την TeraGo, καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του δικτύου μας πάνω σε μία πλατφόρμα που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα, με συμπαγή κατασκευή για εύκολη και ανέπαφη εγκατάσταση», δήλωσε ο κ. Osman Mohamednur, Sr. Director Network Business της TeraGo. «Αξιοποιώντας τις λύσεις WiBAS™ G5 της Intracom Telecom, η TeraGo θα ξεπεράσει τις προσδοκίες παρέχοντας στις επιχειρήσεις στον Καναδά βελτιωμένες ταχύτητες, μειωμένο χρόνο αναμονής και αξιοπιστία».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την TeraGo, πρωτοπόρο στον τομέα του 5G στον Καναδά, συνδράμοντας έμπρακτα στην υλοποίηση τους οράματός τους. Οι λύσεις μας WiBAS™ G5 evo-BS και WiBAS™ G5 Connect+, οι οποίες έχουν ήδη λάβει πιστοποίηση από το Υπουργείο Καινοτομίας, Επιστήμης και Οικονομικής Ανάπτυξης (ISED) του Καναδά, επιτρέπουν στην TeraGo να παρέχει υπερύψηλές ταχύτητες σύνδεσης σε επιχειρησιακούς πελάτες, με βάση το στόχο που έχει θέσει για βελτίωση της χωρητικότητας του δικτύου της συνολικά», σημείωσε ο κ. Dharminder Chanana, Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Intracom Telecom στις Η.Π.Α., Conklin-Intracom.

Η ασύρματη πολυσημειακή λύση WiBAS™ της Intracom Telecom έχει επιλεγεί και αντικαταστήσει άλλες τεχνολογίες ευρυζωνικής πρόσβασης, όπως την οπτική ίνα και τον χαλκό, σε Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι πιο πρόσφατες και επιτυχημένες εγκαταστάσεις δικτύων ασύρματης πρόσβασης έχουν υλοποιηθεί από την εταιρεία για λογαριασμό κορυφαίων τηλεπικοινωνιακών παρόχων και παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου σε Ιταλία, Ισπανία, Ινδονησία, Νιγηρία και Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider