WATT+VOLT: Πρωτοπορεί και στέκεται δίπλα στον καταναλωτή μέσω του Energywatch

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WATT+VOLT: Πρωτοπορεί και στέκεται δίπλα στον καταναλωτή μέσω του Energywatch
Το Energywatch είναι ένα παρατηρητήριο τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και ενεργειακών δεδομένων το οποίο εξασφαλίζει την αξιόπιστη πληροφόρηση των καταναλωτών για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και των λοιπών καυσίμων.

Στις πρόσφατες αλλαγές στον τομέα του κόστους της ενέργειας ανταποκρίνεται η WATT+VOLT, αρχικά με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ρεύματος zerO για σπίτια και επιχειρήσεις, με το οποίο καταργεί τη ρήτρα αναπροσαρμογής και ο καταναλωτής πληρώνει ό,τι καταναλώνει, και τώρα με το Energywatch.

Το Energywatch είναι ένα παρατηρητήριο τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και ενεργειακών δεδομένων το οποίο εξασφαλίζει την αξιόπιστη πληροφόρηση των καταναλωτών για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και των λοιπών καυσίμων. Έτσι, οι καταναλωτές μπαίνοντας στο https://energywatch.gr/ μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας της ελληνικής αγοράς και την ανάλυσή του ανά περίοδο, τις ευρωπαϊκές τιμές, τις τιμές των καυσίμων καθώς και στατιστικά στοιχεία της αγοράς, και των ανανεώσιμων πηγές ενέργειας.

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει με γρήγορο και διαφανή τρόπο τη δυνατότητα ενημέρωσης στον χρήστη ο οποίος πολύ εύκολα θα έχει στη διάθεσή του τη διαχρονική αναφορά εξέλιξης των τιμών των ενεργειακών μεγεθών. Έτσι, θα μπορεί να κατανοεί τους παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος της ενέργειας που καταναλώνει, να μην αγχώνεται και να διαμορφώνει το πλάνο εξοικονόμησής του.

Η WATT+VOLT, μέσα στη δεκαετή πορεία της στο χώρο της ενέργειας συνεχίζει να φαντάζεται περισσότερα για τους καταναλωτές και να τους στηρίζει έμπρακτα μέσα από λύσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider