Νέα εποχή στην παροχή ρεύματος από την Volton

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα εποχή στην παροχή ρεύματος από την Volton
Στον πυρήνα του σχεδιασμού των προγραμμάτων Volton SMART, βρίσκεται η απλότητα και η ευκολία, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια και την ξεκάθαρη πολιτική χρέωσης.

Η Volton παρουσιάζει τα νέα, ευέλικτα και πρωτοποριακά προγράμματα Volton SMART, που αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα της αγοράς. Τα νέα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε νέους και υφιστάμενους οικιακούς πελάτες και έρχονται να καλύψουν την ανάγκη των καταναλωτών για ακριβείς και σταθερές χρεώσεις, χωρίς ρήτρες αναπροσαρμογής, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου το κόστος της ενέργειας παγκοσμίως αυξάνεται σημαντικά, επιβαρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Στον πυρήνα του σχεδιασμού των προγραμμάτων Volton SMART, βρίσκεται η απλότητα και η ευκολία, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια και την ξεκάθαρη πολιτική χρέωσης. Η ολιστική αυτή προσέγγιση, είναι το βασικό χαρακτηριστικό των προγραμμάτων, τα οποίο μπορεί να απαντήσει στις ανάγκες κάθε χρήστη, από τους φοιτητές και τα νέα ζευγάρια με χαμηλές ή μέτριες καταναλώσεις, έως και τις πολυμελείς οικογένειες ή τα «απαιτητικά» νοικοκυριά με αυξημένες ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας.

Οφέλη προγραμμάτων Volton SMART

Τα νέα προγράμματα Volton SMART προσφέρουν δυνατότητα επιλογής προγράμματος ανάλογα την κατανάλωση ρεύματος, με ακριβή και σταθερό μηνιαίο λογαριασμό ενέργειας, για όλο το χρόνο, 10% έκπτωση συνέπειας καθώς έναν μήνα δώρο για τους νέους πελάτες.

Παράλληλα, η αλλαγή προγράμματος είναι εφικτή σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό, σύντομα και εύκολα, χωρίς ρήτρες αποχώρησης ή άλλες κυρώσεις. Οι χρήστες των προγραμμάτων Volton SMART μπορούν να μεταφέρουν κιλοβατώρες (KWh) που δεν έχουν καταναλωθεί από μήνα σε μήνα για κάθε κύκλο εκκαθαριστικού λογαριασμού.

Προγράμματα Volton SMARTΤα οικιακά προγράμματα Volton SMART, περιλαμβάνουν 4 πακέτα και συγκεκριμένα:

  • Volton Smart 150 με μηνιαίο κόστος €27,9 με την έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 150KWh/m.
  • Volton Smart 300 με μηνιαίο κόστος €54.90 με τη έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 300KWh/m
  • Volton Smart 450 με μηνιαίο κόστος €81,90 με την έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 450KWh/m
  • Volton Smart 600 με μηνιαίο κόστος €108,90 με την έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 600KWh/m

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider