Προτεραιότητα για την RSM Greece η ενδυνάμωση των στελεχών της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προτεραιότητα για την RSM Greece η ενδυνάμωση των στελεχών της
Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης στελεχών του δικτύου της RSM για το 2021, με την RSM Greece να συμμετέχει σε αυτές με επιτυχία.

Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης στελεχών του δικτύου της RSM για το 2021, με την RSM Greece να συμμετέχει σε αυτές με επιτυχία. Στην νικητήρια ομάδα της πρωτοβουλίας RSM Forward Sprint 2021 ανήκει η ελληνική συμμετοχή από την RSM Greece. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μέσω διαδικτυακής τελετής, από την CEO της RSM παγκοσμίως, Jean Stephens.

Η RSM είναι το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με 820 γραφεία σε 120 χώρες και περισσότερα από 48.000 στελέχη. Τα μέλη του δικτύου της RSM παγκοσμίως, ποικίλουν σε μέγεθος και δομή, αλλά μοιράζονται την ίδια δυναμική επιχειρηματική κουλτούρα και μια μοναδική ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Τόσο η RSM Ελλάδος όσο και το δίκτυο της RSM παγκοσμίως υλοποιεί πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και εξέλιξη των στελεχών της, ανεξαρτήτως βαθμίδας και εμπειρίας και αξιοποιεί την ποικιλομορφία του δικτύου για να συγκεντρώνει τα στελέχη από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν ιδέες και να μάθουν ο ένας από τον άλλο σε πρωτοβουλίες όπως το RSM Forward Sprint και το RSM Academy.

Παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που έφερε στις μετακινήσεις των στελεχών παγκοσμίως, το δίκτυο της RSM, με πείσμα και αγάπη στους ανθρώπους της, προχώρησε στην διεξαγωγή των πρωτοβουλιών της, RSM Forward Sprint και RSM Academy, διαδικτυακά, θέλοντας να τονίσει τη σημασία που αποδίδει ως δίκτυο στα στελέχη της.

Το RSM Forward Sprint, είναι μια ετήσια πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα στα νέα στελέχη της RSM να προσεγγίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και να προτείνουν λύσεις μέσα από την δική τους οπτική. Νέοι από όλη την Ευρώπη, με ψηφιακές ικανότητες και φρέσκο τρόπο σκέψης, που ανήκουν στην ομάδα της RSM δύο έως και πέντε χρόνια, συνεργάζονται σε ομάδες και καλούνται να παρουσιάσουν σε υψηλόβαθμα στελέχη του δικτύου καινοτόμες λύσεις, σε σύνθετα προβλήματα της νέας εποχής όπως, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το εικονικό περιβάλλον εργασίας, η καινοτομία στην εξυπηρέτηση πελατών και η βιωσιμότητα.Το RSM Forward Sprint, διεξαγεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κάθε χρόνο επιλέγεται μία διαφορετική πρωτεύουσα για την πραγματοποίηση της πρωτοβουλίας.

Αντίστοιχα, για τα πιο έμπειρα στελέχη της RSM που προορίζονται για ηγετικές θέσεις εντός του δικτύου, πραγματοποιείται ετησίως το RSM Academy, σταθερά κάθε χρόνο στην Ολλανδία. Στην διάρκεια μιας εβδομάδας, το RSM Academy φέρνει μαζί περισσότερους από 300 ταλαντούχους συναδέλφους από το παγκόσμιο δίκτυο της RSM, να συνεργαστούν σε πολυεθνικές και πολυπολιτισμικές ομάδες. Μέσα από τη πρωτοβουλία αυτή το παγκόσμιο δίκτυο στοχεύει στην εκπαίδευση των μελλοντικών στελεχών της ηγετικής ομάδας της RSM ώστε να είναι εξοπλισμένοι, τόσο για να συμβουλεύουν πελάτες παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όσο και για να κάνουν πράξη αξίες της RSM σε ό,τι κάνουν. Για το 2021 η RSM Greece συμμετείχε επιτυχώς με δύο υψηλόβαθμα στελέχη.

Η Έλενα Στυλιανού, Managing Partner της RSM Greece, δήλωσε σχετικά με τις δύο πρωτοβουλίες ότι, οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής και της φιλοσοφίας της RSM σε κάθε χώρα στο ίδιο βαθμό. «Νοιαζόμαστε ουσιαστικά για τους ανθρώπους μας και την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Βλέπουμε την εταιρεία και το παγκόσμιο δίκτυο μας ως μία οικογένεια που φροντίζει και δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης των ικανοτήτων και των ταλέντων του κάθε στελέχους με έμπρακτους τρόπους, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Αξίζει τέλος να τονιστεί, ότι το RSM Forward Sprint και το RSM Academy αποτελούν πρωτοβουλίες του δικτύου στις οποίες συμμετέχει η ηγετική ομάδα που επιβλέπει τις διεργασίες καθόλη τη διάρκειά τους και υψηλόβαθμα στελέχη από ολόκληρο τον κόσμο που αφιερώνουν τον χρόνο τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας την αξία της ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης της ομάδας της RSM. Επίσης, μέσα από τις δύο αυτές πρωτοβουλίες μεταδίδεται άμεσα η εταιρική κουλτούρα στα στελέχη της εταιρείας που συμμετέχουν και τους δίνεται η ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με Partners, Managing Partners και με τα μέλη του International Board και να γνωριστούν επίσης μεταξύ τους καλύτερα. Σε όλα τα επίπεδα, η συνεργασία, η ομαδικότητα, η κοινωνικοποίηση μεταξύ των στελεχών αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας του δικτύου της RSM.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider