Bentley: Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι πωλήσεις της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bentley: Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι πωλήσεις της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας
Απτόητη συνεχίζει την ανοδική της πορεία η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley, με την εταιρεία να σημειώνει διαδοχικά ρεκόρ στις πωλήσεις και στα κέρδη της, χωρίς να δείχνει σημάδια επηρεασμού από την παγκόσμια κρίση που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού.

Απτόητη συνεχίζει την ανοδική της πορεία η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley, με την εταιρεία να σημειώνει διαδοχικά ρεκόρ στις πωλήσεις και στα κέρδη της, χωρίς να δείχνει σημάδια επηρεασμού από την παγκόσμια κρίση που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία παραγωγής πολυτελών οχημάτων, η οποία μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, κατέγραψε κατά το πρώτο μισό του 2021 ιστορικό υψηλό κερδών εξαμήνου, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις από το προηγούμενο έτος, όταν και είχε καταφέρει να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, πουλώντας συνολικά 11.206 οχήματα, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της.

Πλέον, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία στρέφει το ενδιαφέρον της στην ηλεκτροκίνηση, καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει ήδη τον σχεδιασμό της για το επόμενο βήμα στην αγορά, που προβλέπει την παραγωγή του πρώτου ηλεκτροκίνητου οχήματος ως το 2025, ενώ τα επόμενα χρόνια η παραγωγή θα επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στα EV μοντέλα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Bentley εξηλεκτρίζει τη Flying Spur παρουσιάζοντας την υβριδική της έκδοση

gazzetta
gazzetta reader insider insider