Energizer: Τα κέρδη στο δ' τρίμηνο χρήσης ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Energizer: Τα κέρδη στο δ' τρίμηνο χρήσης ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Energizer Holdings στο δ΄ τρίμηνο χρήσης που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Energizer Holdings στο δ΄ τρίμηνο χρήσης που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία κατασκευής μπαταριών ανέφερε πως τα κέρδη της στο δ' τρίμηνο χρήσης ανήλθαν στα 79,1 εκατ. δολάρια ή 1,14 δολάρια ανά μετοχή, ενώ κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 η εταιρεία είχε αναφέρει ζημιές 55,6 εκατ. δολαρίων ή 67 σεντς ανά μετοχή.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Energizer ανακοίνωσε πως τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν στα 0,79 δολάρια/μετοχή, την στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 73 σεντς ανά μετοχή.

Τέλος, οι πωλήσεις της εταιρείας ανήλθαν στα 766 εκατ. δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν πωλήσεις ύψους 736 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Last minute θα είναι η σεζόν του 2026

Η Ελλάδα ξανανοίγει τον φάκελο της γεωθερμίας - Οι περιοχές, τα εμπόδια και το στοίχημα των επενδύσεων

Πωλήσεις δανείων και ακινήτων άνω των 500 εκατ. δρομολογεί η Πειραιώς

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider