Thomson Reuters: Αναβάθμιση των προβλέψεων για το 2021 και αύξηση εσόδων στο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Thomson Reuters: Αναβάθμιση των προβλέψεων για το 2021 και αύξηση εσόδων στο τρίμηνο
Στην αναβάθμιση των εκτιμήσεων της για τα έσοδα του οικονομικού έτους χρήσης 2021 προχώρησε την Τρίτη η Thomson Reuters, καθώς η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά μεγέθη του ομίλου του κλάδου των media.

Στην αναβάθμιση των εκτιμήσεων της για τα έσοδα του οικονομικού έτους χρήσης 2021 προχώρησε την Τρίτη η Thomson Reuters, καθώς η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά μεγέθη του ομίλου του κλάδου των media.

Αναλυτικότερα, η μητρική εταιρεία του πρακτορείου Reuters αναμένει πως τα έσοδά της για ολόκληρο το οικονομικό έτος χρήσης θα ενισχυθούν κατά 4,5-5%, ενώ οι προηγούμενες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αύξηση εσόδων της τάξης του 4-4,5%.

Παράλληλα, η Thomson Reuters ανακοίνωσε πως τα έσοδα κατά το προηγούμενο τρίμηνο χρήσης διαμορφώθηκαν στα 1,53 δισ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 6% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους, ενώ ξεπέρασαν και τις προβλέψεις των αναλυτών που ανέμεναν έσοδα 1,5 δισ. δολαρίων. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν στα 46 σεντς.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα λειτουργικά κέρδη για το τρίμηνο κατέγραψαν μείωση 11% σε σχέση με το 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider