Η Puma αναθεωρεί ανοδικά τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Puma αναθεωρεί ανοδικά τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021
Στην ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τις προοπτικές των πωλήσεών της για το 2021 προχώρησε η Puma, παρά το γεγονός πως τα προβλήματα στις αλυσίδες εφοδιασμού και οι διακοπές λειτουργίας μονάδων παραγωγής στο Βιετνάμ πλήττουν σημαντικά την δραστηριότητά της.

Στην ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τις προοπτικές των πωλήσεών της για το 2021 προχώρησε η Puma, παρά το γεγονός πως τα προβλήματα στις αλυσίδες εφοδιασμού και οι διακοπές λειτουργίας μονάδων παραγωγής στο Βιετνάμ πλήττουν σημαντικά την δραστηριότητά της.

Πιο αναλυτικά, η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών εκτιμά πλέον πως οι πωλήσεις για ολόκληρο το 2021 θα αυξηθούν τουλάχιστον κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ οι προηγούμενες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αύξηση της τάξης του 20%.

Παράλληλα, η Puma αναμένει πως τα λειτουργικά της κέρδη θα διαμορφωθούν στα επίπεδα μεταξύ των 450 και των 500 εκατ. δολαρίων, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για κέρδη 400- 500 εκατ. δολαρίων.

Τέλος, σημειώνεται πως οι πωλήσεις της εταιρείας στο τρίτο τριμήνου αυξήθηκαν κατά 20,4% στα 1,9 δισ. ευρώ, ενώ τα λειτουργικά κέρδη σημείωσαν σημαντική αύξηση στα 229 εκατ., αρκετά υψηλότερα από τις μέσες προβλέψεις των αναλυτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

CEO Puma: Αισιοδοξία για διπλασιασμό των πωλήσεων στα 10 δισ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider