Intracom: «Πωλητήριο» στο 50% του τουριστικού project στη Μύκονο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom: «Πωλητήριο» στο 50% του τουριστικού project στη Μύκονο
Η Intracom Holdings ανακοινώνει ότι στις 18 Οκτωβρίου η κατά ποσοστό 82,64%, θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία «Intradevelopment Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Και Εκμετάλλευσης Ακινήτων» υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «Amicross» για την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία Devenetco, ήτοι ποσοστό 50%.

Η Intracom Holdings ανακοινώνει ότι στις 18 Οκτωβρίου η κατά ποσοστό 82,64%, θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία «Intradevelopment Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Και Εκμετάλλευσης Ακινήτων» υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «Amicross» για την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία Devenetco, ήτοι ποσοστό 50%.

Η Devenetco, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.11.2021. Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των 28.500.000 ευρώ. Το τελικό τίμημα θα καθορισθεί βάσει των όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider