Ελλάδα
14-10-2021 | 12:59

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Τριπλή διάκριση στα Fine Water Awards 2021

Newsroom
Μοιράσου το
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Τριπλή διάκριση στα Fine Water Awards 2021
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η εκτός συνόρων καταξίωση του ΘΕΟΝΗ συνεχίζεται, με 3 νέες διεθνείς διακρίσεις να ενισχύουν τη θέση του ως το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, πλέον φθάνοντας τα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Το ΘΕΟΝΗ, το γαστρονομικό νερό της Ελλάδας, κατάφερε να ξεχωρίσει για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο έγκριτους και αυστηρούς διεθνείς θεσμούς Ποιότητας και Γεύσης, τα Fine Water Awards 2021. Απέσπασε τριπλή διάκριση, κατακτώντας το Silver Award για τη Still και Sparkling εκδοχή του σε γυάλινη φιάλη και το Gold Award για την καινοτόμο, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ ήταν το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που κατάφερε να διακριθεί στη φετινή διοργάνωση των Fine Water Taste & Design Awards, ανάμεσα σε πολλά διεθνή brands νερού. Το ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας και βασικό πρωταγωνιστή στην παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, ξεχωρίζοντας για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό. 

Οι 3 νέες διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελούν φυσική συνέχεια της διεθνούς τροχιάς την οποία έχει ήδη ξεκινήσει να χαράσσει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και από εκεί κατακτά την παγκόσμια αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.