Διεθνή
24-09-2021 | 10:21

Νέες υπηρεσίες streaming στην πλατφόρμα της Amazon στην Ινδία

Newsroom
Μοιράσου το
Νέες υπηρεσίες streaming στην πλατφόρμα της Amazon στην Ινδία
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ακόμα οκτώ υπηρεσίες streaming στην πλατφόρμα της στην Ινδία έθεσε σε λειτουργία η Amazon σε μία προσπάθεια να αυξήσει τον όγκο των εγγραφών από τους καταναλωτές σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές ψηφιακού περιεχομένου παγκοσμίως.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η κίνηση του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού έρχεται σε μία χρονική στιγμή που οι πάροχοι υπηρεσιών streaming εντείνουν τις προσπάθειές τους για μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών, σε έναν κλάδο όπου ο ανταγωνισμός τα τελευταία χρόνια έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Σύμφωνα με τον Gaurav Gandhi, επικεφαλής της υπηρεσίας Amazon Prime στην Ινδία, οι καταναλωτές μέσω της εγγραφής τους στην πλατφόρμα της Amazon θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οκτώ ξεχωριστές υπηρεσίες streaming τόσο με εγχώριο όσο και διεθνές περιεχόμενο.

«Εκτός από το γεγονός πως κάνουμε την ζωή των πελατών μας ευκολότερη χωρίς να απαιτούνται συνεχείς εγκαταστάσεις εφαρμογών παράλληλα τους παρέχουμε την δυνατότητα να επωφεληθούν από τις παροχές της υπηρεσίας Prime».

Όπως αναφέρει το Reuters, μεταξύ των νέων υπηρεσιών streaming που θα παρέχονται μέσω της πλατφόρμας Amazon Prime συγκαταλέγονται προγράμματα από το Discovery Channel, τη Mubi και το Lions Gate Entertainment.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.