Coinbase: Πληθαίνουν συστηματικά τα παράπονα για... κακή εξυπηρέτηση πελατών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Coinbase: Πληθαίνουν συστηματικά τα παράπονα για... κακή εξυπηρέτηση πελατών
Η Coinbase που έκανε τη δημόσια προσφορά της τον Απρίλιο, έχει αξία περί τα 65 δισ. δολάρια και περισσότερους από 68 εκατ. χρήστες σε πάνω από 100 χώρες.

Αρνητική ήταν η εμπειρία για δεκάδες χρήστες της Coinbase που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, όταν δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση και χάκερς έκλεψαν τις καταθέσεις των χρηστών.

Σύμφωνα με το CNBC, πολλοί χρήστες της πλατφόρμας είδαν τους λογαριασμούς τους να αδειάζουν και να χάνουν από χιλιάδες μέχρι εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Αμέσως προσπάθησαν να ενημερώσουν την Coinbase για την επίθεση των χάκερς για να έρθουν αντιμέτωποι με ανύπαρκτη ή αδιάφορη εξυπηρέτηση πελατών, κάτι που άφησε τους περισσότερους θυμωμένους. Μάλιστα, το ζήτημα πήρε ακόμα πιο αρνητική τροπή, καθώς οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα σε μπορούν να αντιστραφούν, σύμφωνα με το FBI.

Η Coinbase που έκανε τη δημόσια προσφορά της τον Απρίλιο, έχει αξία περί τα 65 δισ. δολάρια και περισσότερους από 68 εκατ. χρήστες σε πάνω από 100 χώρες. Παράλληλα, διαθέτει περισσότερους από 2.100 εργαζόμενους και 223 δισ. δολάρια σε assets στην κατοχή της.

Από το 2016, οι χρήστες της Coinbase έχουν υποβάλει περισσότερα από 11.000 παράπονα κατά του Coinbase, και παρά την αύξηση στο μέγεθος και την αξία της εταιρείας, αυξάνονται παράλληλα και τα παράπονα των συνδρομητών, κυρίως σχετικά με την κακή εξυπηρέτηση πελατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες κέρδη και έσοδα της Coinbase στο β' τρίμηνο

Dogecoin: Η Coinbase ξεκινά τις συναλλαγές και η τιμή του εκτοξεύεται 30%

Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs στο δυναμικό της Coinbase

gazzetta
gazzetta reader insider insider