Ανώτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα της Home Depot στο β' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανώτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα της Home Depot στο β' τρίμηνο
Κατάστημα της Home Depot
Τα κέρδη της Home Depot ανήλθαν σε 4,8 δισ. δολάρια  ή 4,53 δολάρια ανά μετοχή έναντι 4,3 δισ. δολαρίων και 4,02 δολάρια ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020.

Ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της Home Depot για το β' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο κολοσσός του λιανεμπορίου στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 41,12 δισ. δολάρια έναντι 38,05 δισ. δολαρίων στο β' τρίμηνο του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Refinitiv ανέμεναν έσοδα 40,79 δισ. δολαρίων.

Τα κέρδη της Home Depot ανήλθαν σε 4,8 δισ. δολάρια ή 4,53 δολάρια ανά μετοχή έναντι 4,3 δισ. δολαρίων και 4,02 δολάρια ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020 και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη στα 4,44 δολάρια ανά μετοχή.

Οι πωλήσεις στις ΗΠΑ ενισχύθηκαν κατά 3,4% έναντι εκτίμησης των αναλυτών για αύξηση 4,94% ενώ οι διεθνείς πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 4,5% έναντι εκτίμησης των αναλυτών για αύξηση 5,61%.

Όπως μετέδωσε το CNBC, από τα αποτελέσματα της Home Depot προκύπτει πως στο β' τρίμηνο προσήλθε στα καταστήματα της εταιρείας στις ΗΠΑ μικρότερος αριθμός καταναλωτών, με μεγαλύτερη μέση δαπάνη ανά άτομο.

Σημειώνεται πως μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Home Depot υποχωρεί 3,57% πριν από την έναρξη της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider