Foοdlink: Εξαγορά του 20% της «Αθηναϊκής-Γενικές Μεταφορές» αντί 300 χιλιάδες ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Foοdlink: Εξαγορά του 20% της «Αθηναϊκής-Γενικές Μεταφορές» αντί 300 χιλιάδες ευρώ
Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη, δεδομένου ότι η Foodlink εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING, στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής, στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Την εξαγορά μεριδίου 20% της Αθηναϊκής-Γενικές Μεταφορές για 300 xιλιάδες ευρώ, ανακοίνωσε ο όμιλος της Foodlink, στοχεύοντας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής – που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο- για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της Αθηναϊκής στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη, δεδομένου ότι η Foodlink εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING, στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής, στην περιοχή του Ασπροπύργου, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πολυεθνικού πελάτη. Με το σύστημα SORTING, καταλήγει η ανακοίνωση του ομίλου, η Αθηναϊκή κατάφερε να εξυπηρετεί ευκολότερα, ταχύτερα και με 99,9% ακρίβεια το δίκτυο διανομής του πελάτη της, παρά τους αυξημένους όγκους δεμάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider