WATT+VOLT: Δίπλα στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών με ειδικές ελαφρύνσεις & παροχές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WATT+VOLT: Δίπλα στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών με ειδικές ελαφρύνσεις & παροχές
Στόχος της WATT+VOLT είναι να συμβάλλει με τη δική της ενέργεια στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση.

«Με γνώμονα το κοινό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, στηρίζουμε με σεβασμό τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 3ης Αυγούστου 2021», αναφέρει σε ανακοίνωση της η WATT+VOLT.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως προχωρά σε πλήρη διαγραφή της καταναλωθείσας αξίας ηλεκτρικής ενέργειας για τις οικιακές και επαγγελματικές παροχές των καταναλωτών των οποίων τα κτίσματα καταστράφηκαν. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο πρόγραμμα «WATT+VOLT zerO», με δώρο τη χρέωση zerO για τους12 πρώτους μήνες, δηλαδή για 1 ολόκληρο χρόνο θα πληρώνουν μόνο το κόστος ενέργειας που καταναλώνουν. Λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα και τις παροχές θα δοθούν αναλυτικά στους δικαιούχους.

Στόχος της WATT+VOLT, όπως καταλήγει η ανακοίνωση, είναι να συμβάλλει με τη δική της ενέργεια στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση, ελπίζοντας σύντομα να αποκατασταθούν στο σύνολό τους οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider