Robinhood: Βγαίνει στις αγορές την Πέμπτη - Μία από τις πιο πολυναμενόμενες δημόσιες προσφορές της χρονιάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Robinhood: Βγαίνει στις αγορές την Πέμπτη - Μία από τις πιο πολυναμενόμενες δημόσιες προσφορές της χρονιάς
Η Robinhood εκτιμάται πως θα προβεί στην πώληση περίπου 55 εκατομμυρίων μετοχών, η αξία των οποίων αναμένεται να φτάσει συνολικά τα 2,3 δισ. δολάρια. 

Την Πέμπτη «βγαίνει» στην αμερικανική αγορά η Robinhood και οι επενδυτές εκτιμάται πως θα δείξουν το - έντονο - ενδιαφέρον τους σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες δημόσιες προσφορές της χρονιάς.

Σύμφωνα με το CNBC, η μετοχή της εταιρείας θα συναλλάσσεται στον Nasdaq με το κωδικό μετοχής HOOD, ενώ η τιμή της αναμένεται να κυμανθεί από 38 έως 42 δολάρια ανά μετοχή.

Η Robinhood εκτιμάται πως θα προβεί στην πώληση περίπου 55 εκατομμυρίων μετοχών, η αξία των οποίων αναμένεται να φτάσει συνολικά τα 2,3 δισ. δολάρια.

Στα υψηλότερα επίπεδα των εκτιμήσεων, η Robinhood θα μπορούσε να αξιολογηθεί στα 35 δισ. δολάρια, με τους συνιδρυτές να κατέχουν ο καθένας μερίδιο μετοχών αξίας περίπου 2,8 δισ. δολάρια.

Η εφαρμογή συναλλαγών χρηματιστηριακών μετοχών και κρυπτονομισμάτων είναι μεταξύ των δημοφιλέστερων παγκοσμίως και έχει καταγράψει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία εκτιμάται πως έχει περί τα 18 εκατομμύρια εναργούς χρήστες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Robinhood: Βάζει στόχο μια αποτίμηση 35 δισ. δολαρίων στην IPO

gazzetta
gazzetta reader insider insider