Ελλάδα
13-07-2021 | 14:34

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®: Το #MpesStonKyklo Roadshow στο ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού από 15 έως 21 Ιουλίου

Newsroom
Μοιράσου το
Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®: Το #MpesStonKyklo Roadshow στο ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού από 15 έως 21 Ιουλίου
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, η κινητή μονάδα ανταποδοτικής ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή®, συνεχίζοντας το ταξίδι του στα super market της Αττικής, θα βρίσκεται από τις 15 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου, στο ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού (Λεωφ. Βουλιαγμένης 43-45, Ελληνικό).

Για μια ακόμα εβδομάδα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® μας καλεί να επισκεφθούμε το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow για να ανακυκλώσουμε εύκολα ακόμα περισσότερα πλαστικά μπουκάλια, πηγαίνοντας απλά στο ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού. Και για αυτή την οικολογική μας συμπεριφορά, το Κορπή μας επιβραβεύει με πόντους εξαργύρωσης σε κουπόνια για τα αγαπημένα μας προϊόντα Nestlé και ακόμα περισσότερα προνόμια μέσω του cyclefi.com.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Επισκεπτόμαστε το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή, έχοντας μαζί μας πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού
  • Ρίχνουμε τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Σκανάρουμε το QR code που βρίσκεται πάνω στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Κάνουμε εγγραφή στο nestlenoiazomai.gr και λαμβάνουμε προωθητικό κωδικό  με εκπτώσεις σε προϊόντα Nestlé
  • Με τον ίδιο κωδικό μπορούμε να κερδίζουμε επιπλέον προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στην εφαρμογή της Cyclefi η οποία προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της επανάχρησης. 

Επόμενος σταθμός του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow: 22 με 28 Ιουλίου: ΑΒ Βασιλόπουλος Βριλησσίων (Λεωφ. Πεντέλης 39, Βριλήσσια)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.