Ελλάδα
05-07-2021 | 16:03

Η BFF Banking Group μέλος στην Ελληνική Ένωση Factoring

Newsroom
Μοιράσου το
Η BFF Banking Group μέλος στην Ελληνική Ένωση Factoring
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Επίσημο μέλος της Ελληνικής Ένωσης Factoring είναι πλέον ο όμιλος BFF Banking Group, «η κορυφαία στην Ευρώπη, ανεξάρτητη τράπεζα παροχής εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών λύσεων για τη διαχείριση και εκχώρηση επιχειρηματικών απαιτήσεων -factoring- χωρίς δικαίωμα αναγωγής έναντι του Δημοσίου Τομέα, παροχής υπηρεσιών κινητών αξιών και υπηρεσιών τραπεζικών και εταιρικών πληρωμών».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Ελληνική Ένωση Factoring είναι το θεσμικό όργανο της Ελλάδας, το οποίο εκπροσωπώντας συλλογικά τις εταιρίες με εγκατάσταση στη χώρα, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο του factoring, ιδρύθηκε για να προωθήσει και να αναπτύξει περαιτέρω την αγορά του factoring στη χώρα.

Η συμμετοχή στην Ελληνική Ένωση Factoring επιβεβαιώνει τη διαρκή προσήλωση του Ομίλου στην προώθηση του διαλόγου επί επίκαιρων θεμάτων που επηρεάζουν τις σχέσεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα. Η BFF είναι η μόνη εταιρεία factoring, από εκείνες  που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα , η οποία εξειδικεύεται σε απαιτήσεις από τον δημόσιο τομέα, ενώ παράλληλα ηγείται στον χώρο του  factoring σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στη χώρα, διαχειρίστηκε περισσότερα από 170 εκατ. ευρώ απαιτήσεων έναντι του δημοσίου τομέα σημειώνοντας ετήσια αύξηση +32% τον Μάρτιο του 2021» .

«Ως μέλος της Ελληνικής Ένωσης Factoring και χάρη στη διεθνή εμπειρία μας, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το εργαλείο του factoring να επιβεβαιώσει τo ρόλο του ως κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης, ειδικά εν μέσω μιας περιόδου κατά την οποία η προσφορά μας έχει σημαίνουσα σημασία» δήλωσε ο κ. Χρήστος Θεοδοσίου, Διευθυντής του ελληνικού υποκαταστήματος του Ομίλου BFF Banking Group.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.