Τράπεζες
07-06-2021 | 18:31

Alpha Bank: Συντάσσεται πλήρως με την εθνική προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας μέσα και από τους μαζικούς εμβολιασμούς

Newsroom
Μοιράσου το
Alpha Bank: Συντάσσεται πλήρως με την εθνική προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας μέσα και από τους μαζικούς εμβολιασμούς
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Alpha Bank εφαρμόζει, από την πρώτη ημέρα της πανδημίας, όλα τα θεσπιζόμενα και προτεινόμενα από την Πολιτεία μέτρα για την προστασία της υγείας του Προσωπικού και των Πελατών της, διατηρώντας παράλληλα σε λειτουργία το σύνολο του Δικτύου της σε όλη την χώρα. Επιπλέον ανέλαβε σειρά πρόσθετων δράσεων, όπως, ενδεικτικά, την εφαρμογή υψηλότερων ποσοστών τηλεργασίας, την προληπτική απομάκρυνση, μετά από εισήγηση των ιατρών της, του συνόλου του προσωπικού από χώρους στους οποίους υπήρξε κρούσμα ή υποψία κρούσματος, και την αντικατάστασή του με άλλες ομάδες συναδέλφων, τον εντατικό καθαρισμό και απολύμανση των χώρων εργασίας, τη διαρκή ενημέρωση του προσωπικού κ.λπ.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, η Alpha Bank συντάσσεται πλήρως με την εθνική προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας και προστασίας του κοινωνικού συνόλου, μέσα και από τους μαζικούς εμβολιασμούς, που σύμφωνα με την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, αποτελούν το κύριο και πλέον αποτελεσματικό όπλο της ανθρωπότητας έναντι του Covid-19. Η Alpha Bank κατανοεί ταυτόχρονα και την αγωνία όλων για τον περιορισμό των κρουσμάτων στους χώρους εργασίας και, ευρύτερα, στην κοινωνία και για τον λόγο αυτό λαμβάνει και τις παραπάνω πρόσθετες πρωτοβουλίες.

Η επιτυχής διαχείριση των διαδοχικών πανδημικών κυμάτων αποτελεί απόδειξη της ετοιμότητας του Ομίλου αλλά και της συνειδητής προσωπικής ευθύνης κάθε μέλους της Οικογένειας της Alpha Bank για την προστασία του εαυτού του, των οικείων του και των συναδέλφων του. Αυτή η προσωπική ευθύνη είναι υψίστης σημασίας και υπερτερεί οποιωνδήποτε απαγορεύσεων ή/και άλλων μέτρων, πολλώ δε μάλλον όταν τέτοια μέτρα δεν τα νομοθετεί η Ελληνική Πολιτεία.

Εξυπακούεται, ότι ο Όμιλος της Alpha Bank θα επιμείνει στην πρόσθετη – πλέον των μέτρων της Πολιτείας – προσπάθεια για την προάσπιση της συλλογικής υγείας των εργαζομένων και του συναλλασσόμενου κοινού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.