Intercontinental: Απόκτηση εμπορικού ακινήτου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intercontinental: Απόκτηση εμπορικού ακινήτου
Η συναλλαγή χρηματοδοτήθηκε από από ιδιωτική τοποθέτηση υπό ομολογιακό δάνειο, που καλύφθηκε από την Eurobank, και εν μέρει με διαθέσιμα μετρητά της ICI.

Την ολοκλήρωση μίσθωσης κτηρίου γραφείων 3.180 τ.μ. στο Χαλάνδρι και στην οδό Κηφισίας προς την GlaxoSmithKline έναντι 12,05 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε η Intercontinental International REIC (ICI).

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουνίου.

«Το ποσό (12.050.000 ευρώ) πληρώθηκε πλήρως και χρηματοδοτήθηκε εν μέρει (8.109.000 ευρώ) από κεφάλαια που αντλήθηκαν από ιδιωτική τοποθέτηση υπό ομολογιακό δάνειο, που καλύφθηκε από την Eurobank, και εν μέρει με διαθέσιμα μετρητά μετά από άλλη μία κερδοφόρα χρονιά για την ICI.

Για το σκοπό αυτό, η ICI καλωσορίζει την GlaxoSmithKline Single Member AEBE στην κοινότητα των μισθωτών της και επισημαίνει ότι με την προσθήκη αυτής της ιδιοκτησίας ορόσημο, το χαρτοφυλάκιο της ICI, όχι μόνο αυξάνει την αξία του κατά 12,6% σε σύγκριση με την αξία του από 31/12/2020 σε 107,51 εκατ. ευρώ, αλλά κυρίως ότι ενισχύεται σημαντικά σε ποιότητα, καθώς πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα ιδιαίτερα κτίρια γραφείων στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση της Intercontinental.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider