Entersoft: Εξαγόρασε το σύνολο των μετοχών μειοψηφίας της Retail Link

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Entersoft: Εξαγόρασε το σύνολο των μετοχών μειοψηφίας της Retail Link
Το συνολικό τίμημα για την εξαγορά ανέρχεται σε 123.750 ευρώ.

Το σύνολο των μετοχών μειοψηφίας της θυγατριτκής της εταιρείας Retail Link εξαγόρασε η Entersoft

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, υπεγράφησαν, σε υλοποίηση της σχετικής έγκρισης του Δ.Σ. της εταιρείας της 17/5/2021, Συμφωνητικά Αγοραπωλησίας Μετοχών με τους μετόχους μειοψηφίας της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία «ΡΙΤΕΪΛ-ΛΙΝΚ Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου» και τον διακριτικό τίτλο «ΡΙΤΕΪΛ-ΛΙΝΚ», που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, επί της Λεωφόρου Συγγρού 362 και Ευριπίδου, με αριθμό ΓΕΜΗ 005376901000, ΑΦΜ 999510645 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά.

Δυνάμει των ανωτέρω συμφωνητικών, η Entersoft αγόρασε το σύνολο των μετοχών μειοψηφίας, ήτοι δύο χιλιάδες τετρακόσιες εβδομήντα πέντε (2.475) μετοχές, που αντιστοιχεί σε ποσοστό κατά προσέγγιση 2,3603% του συνόλου των μετοχών της ΡΙΤΕΪΛ- ΛΙΝΚ από δύο φυσικά πρόσωπα. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΡΙΤΕΪΛ- ΛΙΝΚ ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων δεκατεσσάρων χιλιάδων εξακοσίων ενός ευρώ (314.601,00 €), ολοσχερώς καταβεβλημένο, και διαιρείται σε εκατόν τέσσερις χιλιάδες οκτακόσιες εξήντα επτά (104.867) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριών ευρώ (3,00 €) εκάστης.

Το συνολικό τίμημα για την ως άνω εξαγορά ανέρχεται στο ποσό των Ευρώ εκατόν είκοσι τριών χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (€ 123.750,00) και εξοφλήθηκε ολοσχερώς κατά την υπογραφή των ως άνω συμφωνητικών.

Κατόπιν της εξαγοράς των μετοχών μειοψηφίας, μοναδική μέτοχος της ΡΙΤΕΪΛ- ΛΙΝΚ είναι η Entersoft»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Entersoft: Ανάπτυξη εσόδων και μεγάλη αύξηση κερδοφορίας για το 2020 - Μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή

Entersoft: Διψήφια άνοδο τζίρου

Entersoft: Εξαγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας Optimum έναντι 5,1 εκατ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider