Τεχνολογία
02-03-2021 | 10:15

Δυναμική είσοδος της Entersoft στον χώρο του eCommerce - Εξαγορά της Wedia

Newsroom
Μοιράσου το
Δυναμική είσοδος της Entersoft στον χώρο του eCommerce - Εξαγορά της Wedia

To σύνολο των εταιρικών μεριδίων (100%) της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, «Wedia Υπηρεσίες Διαδικτύου και Επικοινωνίας Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» αγόρασε η Entersoft την 1η Μαρτίου 2021, σε υλοποίηση της σχετικής έγκρισης του Δ.Σ. της εταιρείας της 26/02/2021. 

Το εταιρικό κεφάλαιο της WEDIA ΕΠΕ ανέρχεται στο ποσό των 30.00 ευρώ, ολοσχερώς καταβεβλημένο, και διαιρείται σε 1.000 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 30 ευρώ εκάστου. Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ και εξοφλήθηκε ολοσχερώς κατά την υπογραφή του ως άνω συμφωνητικού. Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα θα χρηματοδοτηθεί από τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2020, η Wedia είχε έσοδα περί τα 1,4 εκατ. ευρώ και θετικό καθαρό ταμείο. Ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού στις 1/3/2021 ήταν 29 άτομα. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη σχεδίαση και ανάπτυξη απαιτητικών Web και eCommerce εφαρμογών, καθώς και υπηρεσιών digital marketing, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Η εξαγορά αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο στρατηγικής της Entersoft για την πλήρη υποστήριξη μετασχηματισμού των επιχειρήσεων με αξιοποίηση του eCommerce, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αναγκαία λογισμικά της εφοδιαστικής αλυσίδας σε omnichannel επίπεδο. Μετά την εξαγορά της Optimum και την ενίσχυση του τομέα software για Logistics, τώρα η Entersoft ενισχύει δυναμικά τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της στον τομέα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Για πρώτη φορά ένας οργανισμός μπορεί να καλύψει συνολικά, με δικά του προϊόντα και υπηρεσίες, όλη την εμπειρία ενός καταναλωτή (customer journey), από την καμπάνια προώθησης προϊόντων μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής (business transaction), συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες User Experience, eCommerce, Logistics, CRM Analytics και Digital Marketing.

Η Wedia έχει υλοποιήσει έργα σε επιχειρήσεις όπως οι Μινωικές Γραμμές, Eurolife FFH, Marketing Greece, Τράπεζα Πειραιώς, AXA Ασφαλιστική, Lease Plan, Groupame Ασφαλιστική, Τράπεζα Eurobank, Παπαστράτος ΑΒΕΕ, ICAP ΑΕ, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καθώς και πολλές άλλες μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.