ΕΛΒΕ: Στολές Αστυνομίας και Στρατού στο νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΒΕ: Στολές Αστυνομίας και Στρατού στο νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα
Στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για καλύτερη προβολή και πρόσβαση στα προϊόντα της αποφάσισε να προχωρήσει η ΕΛΒΕ, με αφορμή την αυξημένη ζήτηση για μεμονωμένες παραγγελίες. 

Στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για καλύτερη προβολή και πρόσβαση στα προϊόντα της αποφάσισε να προχωρήσει η ΕΛΒΕ, με αφορμή την αυξημένη ζήτηση για μεμονωμένες παραγγελίες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ηλεκτρονικό κατάστημα Uniforms - eshop.gr είναι έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες με ασφάλεια και ταχύτητα. «Ένα e-shop με εύκολη και λειτουργική περιήγηση ώστε ο καταναλωτής να μπορέσει να εμπιστευτεί τα προϊόντα που θα αγοράσει. Υπάρχει αναλυτική περιγραφή ανά είδος και έμφαση στις σημαντικότερες προδιαγραφές . Το προσωπικό της εταιρείας είναι στη διάθεση του καταναλωτή για οποιαδήποτε διευκρίνηση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Uniforms - eshop.gr επικεντρώνεται στις ανάγκες του προσωπικού της Αστυνομίας και του Στρατού, αλλά δε σταματάει εκεί. Οι διαθέσιμες στολές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και τα συντόμως διαθέσιμα ρούχα και αξεσουάρ, καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες και εξυπηρετούν καταναλωτές εκτός υπηρεσιών. Αναμένονται επίσης νέες παραλαβές προϊόντων που θα προστεθούν στο κατάστημα, με σκοπό τη δημιουργία μίας πλούσιας συλλογής που θα εξυπηρετεί το ευρύτερο κοινό.

Η ΕΛΒΕ, ως επίσημος προμηθευτής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού, διαθέτει στο κατάστημα προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές και εναρμονισμένα με τους κανόνες έγκυρων πιστοποιήσεων. Με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες άνω των 100€, το Uniforms - eshop.gr είναι έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider