Chanel: Έχασε τη δικαστική διαμάχη με τη Huawei στην ΕΕ - «Διαφορετικό» το λογότυπο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Chanel: Έχασε τη δικαστική διαμάχη με τη Huawei στην ΕΕ - «Διαφορετικό» το λογότυπο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Υπέρ της Huawei αποφάνθηκε το δικαστήριο στη «μάχη» με τη Chanel για το λογότυπο της εταιρείας στην ΕΕ.

Υπέρ της Huawei αποφάνθηκε το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο με χθεσινή του απόφαση απέρριψε την προσφυγή της Chanel.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για υπόθεση που ξεκίνησε το 2017, όταν η εταιρεία πολυτελών προϊόντων Chanel κατέφυγε στην δικαστική οδό κατά της απόφασης του γραφείου πνευματικής ιδιοκτησίας της ΕΕ EUIPO σχετικά με την καταχώρηση του εμπορικού σήματος της Huawei Technologies.

Με απόφαση της 28ης Νοεμβρίου 2019, το EUIPO απέρριψε το αίτημα της Chanel για το λόγο ότι το σήμα της Huawei δεν ήταν παρόμοιο με αυτά τα δυο προγενέστερα σήματα και, ως εκ τούτου, δεν υπήρχε κίνδυνος συγχύσεως του κοινού. Η Chanel άσκησε προσφυγή κατά της αποφάσεως αυτής, όμως με νέα απόφαση, το ΓΔΕΕ έκρινε ότι τα αντιπαρατιθέμενα εικονιστικά σήματα των δύο εταιρειών δεν είναι παρόμοια.

Φωτογραφία: Getty / Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το κλάδεμα των λεφτόδεντρων - Ένας Μητσοτάκης στην εκδήλωση Τσίπρα - Ο «ωραίος από κοντά» Ανδρουλάκης

Πωλήθηκε η Pizza Hut έναντι 2,7 δισ. δολαρίων

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών NBA, Νιου Γιορκ Νικς

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider