Αισιόδοξη η easyJet για ανάκαμψη των ταξιδιών το καλοκαίρι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αισιόδοξη η easyJet για ανάκαμψη των ταξιδιών το καλοκαίρι
Έτοιμη να αυξήσει τις πτήσεις από το Μάιο είναι η easyJet.

Αισιόδοξη παραμένει η αεροπορική εταιρεία easyJet για την ανάκαμψη της ταξιδιωτικής κίνησης αυτό το καλοκαίρι, όσο οι εμβολιασμοί προχωρούν ανοίγοντας ξανά τα σύνορα.

Η αεροπορική με έδρα το Λονδίνο θα λειτουργήσει με κάτι περισσότερο από το 20% της χωρητικότητας του 2019 τους τρεις μήνες έως τον Ιούνιο, με την εταιρεία να δηλώνει στο Bloomberg ότι είναι έτοιμη να αυξήσει τις πτήσεις από τον Μάιο εάν υπάρχει επαρκής ζήτηση.

«Έχουμε τη λειτουργική ευελιξία για να αυξήσουμε γρήγορα τις πτήσεις και να προσθέσουμε προορισμούς για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιόχαν Λούντγκρεν μετά τη ζημιά που προκλήθηκε στην εταιρεία μεταξύ 690 εκατ. 730 εκατ. λιρών για την πρώτη μισό έως Μάρτιο.

Τα έσοδα της αεροπορικής εταιρείας για τη χρήση του α' εξαμήνου έπεσαν στα 235 εκατ. στερλίνες από 243 εκατ. στερλίνες προηγουμένως.

Αξίζει να σημειώθεί πως η Βρετανία έχει καθυστερήσει να «ανάψει το πράσινο φως» στους πολίτες της ώστε να ξαναρχίσουν τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό από τις 17 Μαΐου παρότι έχει ένα από τα ταχύτερα προγράμματα εμβολιασμού στον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider