Η Παπουτσάνης στο πλευρό των κατοίκων της Ελασσόνας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Παπουτσάνης στο πλευρό των κατοίκων της Ελασσόνας
Στο πλευρό των κατοίκων της Ελασσόνας στέκεται η Παπουτσάνης, όπως ανακοινώνει με δελτίο Τύπου.

Στο πλευρό των κατοίκων της Ελασσόνας στέκεται η Παπουτσάνης, όπως ανακοινώνει με δελτίο Τύπου. Αναλυτικά αναφέρει πως:

«Η Παπουτσάνης θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, στέκεται για μία ακόμη φορά με ευαισθησία και σεβασμό δίπλα σε εκείνους που βιώνουν έκτακτες δυσκολίες στη ζωή τους. Με γνώμονα την αλληλεγγύη και με στόχο την κάλυψη των άμεσων αναγκών, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Ελασσόνας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς αντισηπτικά και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προσωπική υγιεινή καθώς και ατομικές συσκευασίες σαμπουάν.

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, η εταιρεία παρέδωσε στο ΚΕΠ Ελασσόνας 4.000 αντισηπτικά NATURA και προϊόντα προσωπικής υγιεινής πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διανεμηθούν στους κατοίκους της περιοχής. Συγχρόνως, προσέφερε περισσότερα από 3.000 σαμπουάν σε ατομικές συσκευασίες.

«Η Παπουτσάνης αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες της κοινωνίας με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής και στη δημιουργία μίας ασφαλούς καθημερινότητας» δήλωσε σχετικά η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Marketing Director της Παπουτσάνης «Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ελασσόνας θέλαμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους με την ευχή πολύ σύντομα να επανέλθει η ζωή τους στους γνώριμους ρυθμούς».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με πυξίδα το σεβασμό και τη φροντίδα στον συνάνθρωπο, η εταιρεία δημιουργεί αξία για την κοινωνία επενδύοντας σε μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν τη ζωή των ανθρώπων και δημιουργούν τις προϋποθέσεις να δουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται με στόχο να καλύπτει όλες τις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες σε επίπεδο ατομικής και οικογενειακής χρήσης αλλά και τις ανάγκες βιομηχανικών και εταιρικών πελατών, εμπορικών καταστημάτων και ξενοδοχείων».

Το δελτίο Τύπου συνεχίζει:

«Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids.

Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider