ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 9 Απριλίου - Τα θέματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 9 Απριλίου - Τα θέματα
Τα τρία θέματα που θα συζητηθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ElvalHalcor στις 09.04.2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 π.μ. στο «ΚΑΝΑΛ, Κέντρο Ανακύκλωσης Κουτιών Αλουμινίου», Λεωφ. Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, αρ. 43, στο Μαρούσι, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Σύμφωνα με όσα ορίζονται παρακάτω και σύμφωνα με τους κανόνες δημοσιότητας που προβλέπονται στα άρθρα 122 και 123 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει, και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 09.04.2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων (1ος όροφος) της «ΚΑΝΑΛ, Κέντρο Ανακύκλωσης Κουτιών Αλουμινίου», Λεωφ. Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, αρ. 43, στο Μαρούσι, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων εν μέρει σε είδος με τη διανομή τίτλων εισηγμένων σε ρυθμιζόμενη αγορά και εν μέρει σε μετρητά.

Θέμα 2ο: Ανακοίνωση της εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως προσωρινού ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους – Λήψη απόφασης περί ορισμού/εκλογής αντικαταστάτη του παραιτηθέντος μέλους, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους. Θέμα

3ο: Ανακοίνωση εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σε αντικατάσταση παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider