Απάντηση στο άγχος του κορωνοϊού με τα προγράμματα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απάντηση στο άγχος του κορωνοϊού με τα προγράμματα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής
Αφουγκραζόμενη τις πραγματικές και καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού (PCR), με κόστος που ανέρχεται μόλις στα 12 ευρώ.

Τη δική της, ξεκάθαρη απάντηση στο άγχος του κορωνοϊού (covid-19) που αφορά όλους μας σήμερα, δίνει η Εθνική Ασφαλιστική μέσω των προγραμμάτων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Στην εποχή που η ανησυχία για την πανδημία κυριαρχεί στην καθημερινότητα, η ηγέτιδα ασφαλιστική εταιρεία στέκεται και πάλι στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας νέες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις σημερινές συνθήκες ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, αφουγκραζόμενη τις πραγματικές και καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού (PCR), με κόστος που ανέρχεται μόλις στα 12 ευρώ.

Όπως κάνει σταθερά η Εθνική Ασφαλιστική, απαντά και στην τρέχουσα συγκυρία στις ανάγκες των ασφαλισμένων αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια μείωσης του άγχους και αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Πώς λειτουργεί

Η υπηρεσία αφορά τους ασφαλισμένους του προγράμματος Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, οι οποίο έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea.

Συγκεκριμένα, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι προκειμένου να εξασφαλίσουν αυτή την εξαιρετικά προνομιακή τιμή για το τεστ του κορωνοϊού, είναι να απευθυνθούν σε οποιονδήποτε ιατρό του εν λόγω δικτύου, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση μοριακής ανίχνευσης.

Εάν μάλιστα το αίτημα αφορά ασφαλισμένα ανήλικα παιδιά, αρκεί γνωμάτευση του παιδιάτρου, για την αναγκαιότητα διενέργειας της εξέτασης.

Και άλλα προγράμματα

Την ίδια στιγμή, καθώς οι ανάγκες των ασφαλισμένων πολλαπλασιάζονται και η μέριμνα για την υγεία κυριαρχεί στην καθημερινότητα, η Εθνική Ασφαλιστική, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας , διαθέτει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα, που «βάζουν σε καραντίνα» τον κορωνοϊό και όχι μόνο.

Έτσι, αξιοποιώντας τα 130 χρόνια ιστορίας της και τις διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, διαθέτει ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το σύγχρονο αυτό πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας, ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Έτσι, το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] είναι κατάλληλο για όλους εκείνους, που επιθυμούν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, χάρη στους εξαιρετικά σύγχρονους όρους του, το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health] εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€.

Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα αλλά και την ευελιξία να επιλέξει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0€, 500€, 1.500€, 3.000€, 6.000€ ή 10.000€ ετησίως). Διευκρινίζεται, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της τελευταίας επιλογής είναι να συνυπάρχει ομαδική ασφάλιση.

Αντίστοιχη είναι η ευελιξία που παρέχεται και στην περίπτωση των διαγνωστικών εξετάσεων, όπου ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Αναλυτικότερα, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι του ποσού των 700€ ή των 2.000€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών, ανεβάζοντας πολύ τον ηλικιακό πήχη καλύψεων.

Έτσι, ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών και δυνατότητα επιλογών για το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500€ ή 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000€ και ποσοστό 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Τέλος, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η Εθνική Ασφαλιστική έχει υιοθετήσει ένα πρόγραμμα εξαιρετικά γενναίων εκπτώσεων, σε περίπτωση ασφάλισης πολλών μελών της ίδιας οικογένειας. Έτσι για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά, αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, καλώντας τον αριθμό +302130318189 (Ελλάδα & Εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα), στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής και στο www.ethniki-asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider