5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Ελαιοπουλάκι®

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Ελαιοπουλάκι®

Ακούμε πάρα πολύ συχνά από διατροφολόγους και γιατρούς τη φράση: «είμαστε ό,τι τρώμε». Μια φράση που δείχνει το πόσο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας παίζει η διατροφή.

Οι άνθρωποι της εταιρείας Αγγελάκης ΑΕ όχι μόνο το γνωρίζουν αυτό, αλλά και το κάνουν πράξη γενικότερα μέσω όλων των προϊόντων τους και ειδικότερα ενός μοναδικού, πατενταρισμένου κοτόπουλου που ακούει στο όνομα Ελαιοπουλάκι®.

Τι είναι, λοιπόν, το Ελαιοπουλάκι®; Τι το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κοτόπουλα της αγοράς; Για ποιο λόγο του αξίζει μια θέση στο τραπέζι μας; 

Πάμε να απαντήσουμε στις παραπάνω ερωτήσεις εστιάζοντας σε 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το Ελαιοπουλάκι®.

1.  Η ξεχωριστή διατροφή του. Το Ελαιοπουλάκι® είναι γέννημα θρέμμα Αγγελάκη.  Είναι ένα μοναδικό κοτόπουλο καθώς εκτρέφεται σε ιδιόκτητες φάρμες στην Εύβοια με 100% φυτικές τροφές με βάση το καλαμπόκι και το αγνό ελαιόλαδο.

2.  Είναι πολυβραβευμένο. Η μοναδική διατροφή του, το οδηγεί σε διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, το Ελαιοπουλάκι® διακρίθηκε για 1η φορά στο Διεθνή Θεσμό SIAL  Innovation για την καινοτομία του ενώ βραβεύτηκε το 2019 με το Διεθνές βραβείο Ανώτερης Γεύσης αλλά και το Χρυσό βραβείο καινοτομίας ελληνικού καταναλωτικού προϊόντος. 

Το 2020 έλαβε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας Monde Selection, ενώ διακρίθηκε και στα  Healthy Diet Awards με το Χάλκινο βραβείο ως προϊόν υγιεινής διατροφής, αλλά και το Ασημένιο βραβείο ως προϊόν υγιεινής διατροφής για τα παιδιά.

insider

3.  Η υψηλή περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί πηγή Σεληνίου χάρις στη Βιταμίνη Ε που περιέχει το ελαιόλαδο, η οποία βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του ευεργετικού αυτού ιχνοστοιχείου που περιέχει η 100% φυτική τροφή των πουλερικών. 

Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνες Β3 και Β6 που προσφέρουν στον οργανισμό αντιοξειδωτική προστασία και βοηθούν στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού και του νευρικού συστήματος θωρακίζοντας ταυτόχρονα το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

4.  Διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση και γεύση. Το δέρμα και το κρέας του είναι χρυσαφένια χάρη στο συνδυασμό του ελαιόλαδου με το καλαμπόκι στη διατροφή του. Η γεύση του είναι πλούσια και το κρέας του ζουμερό.

5. Οι ευεργετικές του ιδιότητες. Καταναλώνοντας μόλις 100g Ελαιοπουλάκι®, μπορούμε να καλύψουμε περίπου το 49% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σεληνίου για τον οργανισμό μας συμβάλοντας:

-στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού

-στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα

-στη προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό στρές (αντιοξειδωτική δράση)

-στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών

 

insider

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό πως όλα όσα καθιστούν το Ελαιοπουλάκι® τόσο ξεχωριστό προκύπτουν από την διατροφή του. Εντάσσοντας, λοιπόν, το Ελαιοπουλάκι® στην διατροφή μας, έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές του ιδιότητες. Γιατί, όπως, είπαμε και στην αρχή του κειμένου «είμαστε ό,τι τρώμε»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider