Κατατέθηκε η πρόταση της BC Partners για την Ίντερ - Είχε εκτιμηθεί στα 750 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κατατέθηκε η πρόταση της BC Partners για την Ίντερ - Είχε εκτιμηθεί στα 750 εκατ. ευρώ

Την τελική της πρόταση για την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ φαίνεται πως κατέθεσε στη Suning η BC Partners, σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, την πληροφορία αποκάλυψε σήμερα η οπαδική ιστοσελίδα sempreinter, χωρίς όμως να κάνει γνωστό το ακριβές ποσό της προσφοράς, αν και τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί το ποσό των 750 εκατ. ευρώ. Όμως αναφέρεται, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλουν την BC Partnersνα έχει αποτιμήσει την Ίντερ σε περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των χρεών, ποσό που η Suning θεωρεί χαμηλό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ίντερ χρειάζεται «ένεση ρευστότητας» ύψους 200 εκατ. δολαρίων πριν το τέλος του 2021, για να μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Μέχρι στιγμής, οι Κινέζοι έχουν επενδύσει πάνω από 600 εκατ. ευρώ στον ιταλικό σύλλογο και δεν θέλουν να αποχωρήσουν με απώλειες, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό από τις 8 Ιανουαρίου, την πρόταση της BC Partners για την Ίντερ, είχε αναλάβει να εξετάσει και καταρτήσει ο Νίκος Σταθόπουλος.Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider