Στην GRANIKAL η διανομή των SOUTH VILLAGE bottled cocktails του βραβευμένου μπαρ VOGATSIKOU 3

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην GRANIKAL η διανομή των SOUTH VILLAGE bottled cocktails του βραβευμένου μπαρ VOGATSIKOU 3

Την αποκλειστική διανομή των SOUTH VILLAGE bottled coctails της ομάδας Vogatsikou 3, του διακεκριμένου κοκτέιλ μπαρ της Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει η GRANIKAL, διανέμοντάς τα σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κάβες ξενοδοχεία κ. ά. προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία στο house drinking.

Τι είναι τα bottled coctails της Vogatsikou 3

Τα απόσταγμα της ομάδας Vogatsikou 3, η οποία διακρίνεται στο χώρο της εστίασης και στην τέχνη του cocktail, φιλτράρεται από την ποτοποιία, Myromeni Vatos, για να επαναπροσδιορίσει, ή αν θέσει στη σωστή βάση το house drinking.

Τα κοκτέιλ «South Village», τα οποία εμπνεύστηκαν το όνομά τους από την γεωγραφική θέση της συμπρωτεύουσας στο χάρτη, δημιουργήθηκαν με αγάπη για την παράδοση και τα ελληνικά προϊόντα με στόχο κάθε μπουκάλι να κρύψει μέσα του μια ελληνική συνταγή εκτελεσμένη με ατόφια πρώτη ύλη. Να υπενθυμίσουμε ότι οι εμπνευστές τους έχουν επιτύχει η Vogatsikou 3 να βραβεύεται ως το καλύτερο μπαρ της Ελλάδας από το 2014 μέχρι και σήμερα.

Πρόκειται για μια αυστηρά φυσική σχέση αγάπης και γνώσης, έτοιμη να την πιείς στο ποτήρι. Όλα τα αρώματα και οι γεύσεις της ελληνικής γης ζωντανεύουν ανοίγοντας απλά το καπάκι. Φρούτα, αιθέρια έλαια και βότανα σε πλημμυρίζουν και σε καθοδηγούν σε ένα ταξίδι πέντε αισθήσεων, που θα ξεδιπλώσει τις πιο έντονες θύμησές σου.

Με πέντε διαφορετικά spirits με προσοχή στη λεπτομέρεια της συσκευασίας σε ένα γυάλινο μπουκάλι 200ml στοχεύουν να αποτελέσουν τη νέα μόδα και την πρώτη επιλογή σε μια ιδιαίτερη στιγμή στο σπίτι, σε ένα house party με φίλους, σε social events ή σε μια exclusive εμπειρία διασκέδασης σε ένα πολυτελές resort. Το μόνο που χρειάζεται άλλωστε είναι να σερβιριστούν σε ένα ποτήρι με πάγο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider