Χεζμπολάχ: «Δεν μας απασχολούν οι συνομιλίες Τελ Αβίβ - Βηρυτού»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χεζμπολάχ: «Δεν μας απασχολούν οι συνομιλίες Τελ Αβίβ - Βηρυτού»
Χεζμπολάχ/ Πηγή Φωτό: Getty Images-Ideal Photo
Η Χεζμπολάχ «δεν ανησυχεί για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει το κράτος», λέγοντας ότι ήταν «αποτυχημένες, αδύναμες, ηττημένες… και υποτακτικές διαπραγματεύσεις».

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ, Μαχμούντ Καμάτι, δήλωσε το Σάββατο (18/04) ότι οι προγραμματισμένες απευθείας συνομιλίες του Λιβάνου με το Ισραήλ, «δεν απασχολούν» την οργάνωση, χαρακτηρίζοντάς τες ως «αποτυχία».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα νότια προάστια της Βηρυτού, ο Καμάτι δήλωσε ότι η Χεζμπολάχ «δεν ανησυχεί για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει το κράτος», λέγοντας ότι ήταν «αποτυχημένες, αδύναμες, ηττημένες… και υποτακτικές διαπραγματεύσεις».

«Η αντίσταση είναι αυτή που επιβάλλει. Εμείς είμαστε η γη… και εμείς είμαστε αυτοί που συντάσσουμε τις αποφάσεις, όχι αυτοί που έχουν επίσημο καθεστώς», είπε, προσθέτοντας ότι ενώ η ομάδα του δεν έχει αντίρρηση να συντονιστεί η Βηρυτός μαζί μας… όχι με αυτόν τον τρόπο που οδηγεί στην παράδοση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Airbnb: Διασταυρώσεις - φωτιά αποκαλύπτουν αδήλωτα εισοδήματα εκατομμυρίων

Παραιτήθηκε από ΥΦΥΠΑΑΤ ο Μακάριος Λαζαρίδης - «Εν ευθέτω χρόνω ο αντικαταστάτης του»

Το «γεμάτο ταμείο» της Ελλάκτωρ, bonus μισό δισ. σε μετόχους - Εστιάζει σε ακίνητα, φιλοξενία, Μαρίνα Αλίμου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider