Allianz Ελλάδος: Νέα υπηρεσία real-time ενημέρωσης στη φροντίδα ατυχήματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Allianz Ελλάδος: Νέα υπηρεσία real-time ενημέρωσης στη φροντίδα ατυχήματος

Από σήμερα, η Allianz Ελλάδος διαθέτει στους ασφαλισμένους της, την υπηρεσία RSA Vehicle Tracking, που σχεδιάστηκε από τη Mondial Assistance. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής, να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση που παρέχει στον πελάτη της, στο πιο σημαντικό σημείο επαφής του μαζί της, τη Φροντίδα Ατυχήματος.

Οι ασφαλισμένοι της Allianz που θα επικοινωνούν με τη Mondial Assistance για οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της mobile εφαρμογής Allianz RSA, θα λαμβάνουν ένα sms με ένα ενεργό link. Επιλέγοντας το link ο ασφαλισμένος θα μπορεί να δει στο χάρτη που βρίσκεται το όχημα (μηχανή, φορτηγό κλπ) που έχει αναλάβει το περιστατικό του και σε ποιο σημείο βρίσκεται ο ίδιος (με πράσινη σημαία στο χάρτη). Ο χάρτης ανανεώνεται κάθε 3 δευτερόλεπτα ώστε o ασφαλισμένος να έχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την πορεία του οχήματος της οδικής βοήθειας. Η υπηρεσία λειτουργεί στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα θα ενταχθούν περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία RSA Vehicle Tracking αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σημαντικά για εκείνον οφέλη τη δύσκολη στιγμή ενός περιστατικού (ατυχήματος ή βλάβης), όπως: συνεχή ενημέρωσή του για τη θέση του οχήματος της Οδικής Βοήθειας, απαλλαγή του από ενδεχόμενη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο της Φροντίδας Ατυχήματος, αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη ο οποίος γίνεται το επίκεντρο της διαδικασίας εξυπηρέτησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider