Επιχειρήσεις
12-01-2021 | 12:37

Συνεργασία Printec με την ΑΒ Βασιλόπουλος για επαναφορτιζόμενες κάρτες αγορών

Newsroom
Μοιράσου το
Συνεργασία Printec με την ΑΒ Βασιλόπουλος για επαναφορτιζόμενες κάρτες αγορών

 

Σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος η εταιρεία τεχνολογίας Printec, στο πλαίσιο των υπηρεσιών της για ηλεκτρονικές συναλλαγές, σχεδίασε και υλοποίησε μια ευέλικτη λύση επαναφορτιζόμενων καρτών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη λύση η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και  οργανισμούς να προσφέρουν στους εργαζομένους τους ή στα μέλη τους μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ τη δυνατότητα να διαλέξουν είτε την «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» για εορταστικά δώρα και έκτακτες επιβραβεύσεις ή την κάρτα «ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗΣ ΑΒ» για σταθερή παροχή σίτισης, ανάλογα με τις ανάγκες τους κάθε δεδομένη στιγμή.

Σημειώνεται πως επιλέγοντας τη λύση της Printec για ηλεκτρονικές πληρωμές με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας, η ΑΒ Βασιλόπουλος εκσυγχρονίζει τις έγχαρτες «Δωροεπιταγές ΑΒ» και «Διατακτικές τροφής ΑΒ»  και αυτοματοποιεί τη διαχείριση των πληρωμών. Παράλληλα, η συγκεκριμένη λύση βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, ο οποίος ολοκληρώνει τις συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια, καθώς η κάρτα χρησιμοποιείται για την ολική ή μερική εξόφληση των αγορών του κατόχου, ενώ περιορίζεται σημαντικά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρίας.

«Η λύση της Printec για πληρωμές με επαναφορτιζόμενη κάρτα αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε όλα τα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, με απλοποιημένη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μέσω της έκδοσης επαναφορτιζόμενων καρτών.

Οι συναλλαγές είναι εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς, και η επεξεργασία όπως και η σύνταξη αναφορών γίνεται σε δευτερόλεπτα. Εδώ και 30 χρόνια κορυφαίες εταιρίες επιλέγουν σταθερά τις λύσεις της Printec για την αυτοματοποίηση των συναλλαγών, βελτιώνοντας την εμπειρία του τελικού πελάτη» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και στον τομέα των συναλλαγών μέσω επαναφορτιζόμενων καρτών, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία των πελατών. Στόχος μας είναι πάντα να συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες με την πολυετή εμπειρία μας στην αυτοματοποίηση συναλλαγών και να μεταφράζουμε τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας σε εξατομικευμένες λύσεις», σχολίασε η Γεωργία Μπότσικα, Cluster General Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.