Πρωτιά της Mytilineos με την έκδοση Flash Note τον Φεβρουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτιά της Mytilineos με την έκδοση Flash Note τον Φεβρουάριο

Η Mytilineos γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθετεί την πρακτική πολύ μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων του εξωτερικού, με την έκδοση Flash Note για τα ετήσια οικονομικά της αποτελέσματα. Έτσι, σύμφωνα με το οικονομικό ημερολόγιο για το 2021, το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί η εταιρεία σήμερα Τρίτη, μέσω του Flash Note που θα εκδώσει στις 4 Φεβρουαρίου, επενδυτές και μέτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία συνοπτική και αξιόπιστη εικόνα για τις επιδόσεις κατά το προηγούμενο έτος.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνιστά πρωτοπορία και καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, με τη Mytilineos να υιοθετεί μία διεθνή εταιρική πρακτική που, όπως είναι φυσικό, ενισχύει το κύρος και τη διαφάνεια. Είναι χαρακτηριστικό πως, με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία θα παράσχει ένα ευκρινές «στίγμα» για την πορεία μέσα στο 2020 των οικονομικών της στοιχείων, περίπου ενάμιση νωρίτερα από τα μέσα Μαρτίου, όταν θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων.

Όπως είναι φυσικό, η έκδοση του Flash Note δεν θα ήταν εφικτή αν η Mytilineos δεν μπορούσε να παρακολουθεί σχεδόν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των οικονομικών της στοιχείων. Κάτι που, εκτός από τη δυνατότητα παροχής ακόμη μεγαλύτερης «ορατότητας» στο επενδυτικό κοινό, επιτρέπει και στην ίδια την εταιρεία να σχεδιάζει κάθε νέα της κίνηση με όσο το δυνατόν πιο επίκαιρα δεδομένα για τα μεγέθη της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider