Γαλαξίας: Έρχονται eshop και νέες υπηρεσίες

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλαξίας: Έρχονται eshop και νέες υπηρεσίες
Τι αλλάζει στα καταστήματα και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας.

Στη δημιουργία eshop προχωρούν το επόμενο διάστημα τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας που ανακοινώνουν παράλληλα νέες υπηρεσίες καθώς και τη λειτουργία νέων καταστημάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρώτο βήμα προς τη «νέα εποχή» της αλυσίδας είναι η δημιουργία της delivery υπηρεσίας, με τις παραγγελίες να γίνονται τηλεφωνικά, η σταδιακή ανακαίνιση του συνόλου του δικτύου της και τέλος η εγκατάσταση έξι βασικών πυλώνων τροφίμων, όπως ζεστή γωνιά, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια, φρέσκα σαλατικά, κοτόπουλα καθώς και έτοιμα γεύματα.

Προς το τέλος του έτους το eshop

Παράλληλα στη συνέχεια θα προχωρήσουν και στη δημιουργία eshop και ηλεκτρονικού φυλλαδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, το eshop αναμένεται προς τέλος του 2020 με αρχές του 2021.

Άλλωστε τα Online σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και μετά την άρση του lockdown επιβεβαιώνοντας, τις προβλέψεις ότι η νέα καταναλωτική συμπεριφορά που αναδύθηκε το τελευταίο διάστημα λόγω πανδημίας, ήρθε για να μείνει. Έτσι και η επόμενη μέρα μετά την κρίση του κορονοϊού βρίσκει τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να προχωρούν σε νέες επενδύσεις με τα eshop τους να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι νέες καινοτομίες στην εξυπηρέτηση των πελατών τις οποίες ανακοινώνουν τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, γίνονται με σκοπό την ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία των καταναλωτών στα καταστήματα μαζί με την αύξηση του νεανικού κοινού στη καταναλωτική του βάση.

Παράλληλα αποτελούν τη συνέχεια των καινοτομιών όπως της προσωποποιημένης κάρτας πιστότητας που στηρίζεται στην χρήση της τεχνητής νοημοσύνης με εξατομικευμένες προσφορές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Πουρσανίδης, δήλωσε σχετικά: «Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. συνεχίζει σταθερά το αναπτυξιακό της πλάνο, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες και στοχεύοντας με την ίδια συνέπεια και συνέχεια στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Δέσμευσή μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες μας εντός των καταστημάτων μας, αλλά και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που παρέχουν τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.»

Τέλος το προσεχές χρονικό διάστημα και έως το τέλος του 2020 αναμένεται να λειτουργήσουν και δύο ακόμη καινούργια ιδιόκτητα καταστήματα Γαλαξίας, ένα στο Ξυλόκαστρο και ένα στην Πάτρα, με το πρώτο να αναμένεται να κάνει εγκαίνια στο τέλος Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider