Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα
Πέντε διεθνή brand που «συστήνονται» στους Έλληνες καταναλωτές.

Κορυφαία και παγκοσμίου φήμης brand ήρθαν στην Ελλάδα μέσα στο 2019 και άνοιξαν πρώτα τους καταστήματα ενώ άλλα αναμένονται να ανοίξουν τους πρώτους μήνες του 2020.

Εταιρείες ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κοσμημάτων και επίπλων που έχουν πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο εξωτερικό, «συστήνονται» πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές.

Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να ανοίξουν στην Ελλάδα τα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας καλλυντικών Kiko Milano.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του ανερχομένου ιταλικού brand με τον όμιλο Φάις αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Η  Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi. Eίναι η νούμερο ένα εταιρεία στα προϊόντα make up στην Ιταλία και διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Συνολικά διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά.

Tο παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen ήρθε το φθινόπωρο του 2019 στην Ελλάδα με το Flagship Concept Store να ανοίγει τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall. 

Στους δύο ορόφους του καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού.

Η ιστορία της ξεπερνά τα 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 από τον Georg Jensen, αργυροχόο και γλύπτη, η φιλοσοφία του οποίου ήταν να δημιουργεί καινοτόμα σχέδια τα οποία είναι όμορφα και παράλληλα λειτουργικά. Σήμερα τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Smart Park, άνοιξε τον Νοέμβριο η αμερικανική αλυσίδα επίπλων Ashley Homestores.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περίπου 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. H μητρική της Ashley Furniture Industry έχει δραστηριότητα από το 1945, η παρουσία της στη λιανική ωστόσο ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο της κατάστημα στην Αλάσκα ενώ το 2000 επεκτάθηκε εκτός ΗΠΑ, ανοίγοντας κατάστημα στην Ιαπωνία.

To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε μέσα στο 2019, το διεθνές fashion brand, CH Carolina Herrera.

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestyle brand, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Στην Αθήνα το κατάστημα 165 τ.μ βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall και διατίθεται γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων.

Η βουλγαρική αλυσίδα αθλητικών ειδών Sport Depot, η οποία μέχρι τώρα είχε παρουσία στη χώρα μας μέσω Διαδικτύου, εγκαινίασε στις αρχές Σεπτεμβρίου το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Limani.

Η Sport Depot αποτελεί μέλος της Sport2000 International και δραστηριοποιείται στην πώληση αθλητικού εξοπλισμού. Διαθέτει 100 μάρκες αθλητικών και περισσότερους από 30.000 κωδικούς.

Στη Βουλγαρία, η αλυσίδα διαθέτει 25 καταστήματα λιανικής πώλησης όπου απασχολεί 500 εργαζόμενους, ενώ αναπτύσσει θυγατρικές στη Σερβία και τη Ρουμανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει στη χώρα μας μέσω franching μέσα στην επόμενη διετία, 10 καταστήματα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

08:30

Η αγορά ακινήτων τα τέλη του 2026: Προοπτικές και προβληματισμοί

08:28

Κτηματολόγιο: Τι μπορεί να σημαίνει μια αεροφωτογραφία του 1945 για ακίνητα και ιδιοκτησίες

08:11

Νετανιάχου - Κούσνερ: Αμερικανός στρατηγός θα επιβλέψει τον αφοπλισμό της Χαμάς

07:59

Πρέσβειρα ειδικών αποστολών - Το ποδαρικό στη Βουλή - Η ευρω-αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ

07:47

Στα 52,42 δισ. ευρώ εκτοξεύτηκαν τα χρέη στο ΚΕΑΟ - 1,5 εκατ. οφειλέτες χρωστούν έως 15.000

07:38

Πυρκαγιές: Άρχισαν οι αυτοψίες - Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για επισκευές και ανακατασκευές

07:30

Θερινές εξοχικές κατοικίες: Ποιες είναι οι τιμές σε 5 επιλεγμένα νησιά - Το σερί ανόδου

07:19

ΕΥΔΑΠ: Βάζει «το νερό στο αυλάκι» για το νέο mega project «Ψυττάλεια 3.0»

07:12

Προϋπολογισμός: Ο φόρος εισοδήματος απογείωσε τις εισπράξεις - Πάνω από 9 δισ. ευρώ σε έναν μήνα

07:04

Το φθινοπωρινό τεστ των οίκων αξιολόγησης - Όταν το περιθώριο αξίζει περισσότερο από το βαρέλι - Οι δύο φάκελοι που συναντιούνται στα νησιά

23:56

Στο νοσοκομείο ο 89χρονος βασιλιάς της Νορβηγίας - Είναι ο μακροβιότερος μονάρχης στην Ευρώπη

23:42

Ομοσπονδία δασικών υπαλλήλων: «Η συμβολή του Antinero αναγνωρίστηκε καθολικά»

23:28

Εγγυητική 1,9 δισ. δολαρίων ζητά η Paramount μετά την αντιμονοπωλιακή αγωγή για WBD

23:14

Wall Street: «Κόκκινο 2 στα 2» με βαρίδι το Ιράν

23:00

Τουρκία και Ιράν συζητούν άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και εκεχειρία με ΗΠΑ

22:46

Ναυάγιο με επτά νεκρούς μετανάστες στα ανοιχτά της Λιβύης - 50 διασώθηκαν

22:32

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει τη δολοφονία του Νάντερ Τάνους στη Συρία - Ζητά άμεση έρευνα

22:18

Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ - Ποια είναι η Πνινάτ Γιανάι

22:04

Τραμπ: «Όχι» συμφωνία που βολεύει το Ιράν - Θα χειριστούμε εύκολα το Ομάν

21:50

Συνελήφθη 40χρονος για πυρκαγιά από πρόθεση - Ερευνάται για 9 ακόμη εμπρησμούς

21:36

Σε υψηλό 19 ετών το 30ετές αμερικανικό ομόλογο - Στο 5,31%

21:22

Απορρίφθηκε η προσφυγή Τραμπ: Καταβάλλει 5,6 εκατ. δολάρια για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

21:08

Πυροσβεστική: 41 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

20:54

Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη

20:40

ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Δείτε τα αποτελέσματα για τα vouchers

20:26

Γαλλία: Μέτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ για τους πυρόπληκτους - Αποδοκιμάστηκε ο Λεκορνί

20:12

Το «ΝΑΤΟ» της Ανατολής γεννιέται: Θα πολεμήσουν μαζί Ριάντ, Άγκυρα και Ισλαμαμπάντ;

19:58

Le Point: «Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Έλληνας που θέλει να ξυπνήσει την Ευρώπη»

19:44

Κούσνερ: «Πρόοδος εντός 30 ημερών για αφοπλισμό της Χαμάς»

19:30

«Πράσινο 2x2» και κέρδη 1% για χρυσό με το δολάριο σε χαμηλό τριμήνου


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider