Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα
Πέντε διεθνή brand που «συστήνονται» στους Έλληνες καταναλωτές.

Κορυφαία και παγκοσμίου φήμης brand ήρθαν στην Ελλάδα μέσα στο 2019 και άνοιξαν πρώτα τους καταστήματα ενώ άλλα αναμένονται να ανοίξουν τους πρώτους μήνες του 2020.

Εταιρείες ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κοσμημάτων και επίπλων που έχουν πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο εξωτερικό, «συστήνονται» πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές.

Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να ανοίξουν στην Ελλάδα τα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας καλλυντικών Kiko Milano.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του ανερχομένου ιταλικού brand με τον όμιλο Φάις αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Η  Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi. Eίναι η νούμερο ένα εταιρεία στα προϊόντα make up στην Ιταλία και διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Συνολικά διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά.

Tο παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen ήρθε το φθινόπωρο του 2019 στην Ελλάδα με το Flagship Concept Store να ανοίγει τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall. 

Στους δύο ορόφους του καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού.

Η ιστορία της ξεπερνά τα 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 από τον Georg Jensen, αργυροχόο και γλύπτη, η φιλοσοφία του οποίου ήταν να δημιουργεί καινοτόμα σχέδια τα οποία είναι όμορφα και παράλληλα λειτουργικά. Σήμερα τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Smart Park, άνοιξε τον Νοέμβριο η αμερικανική αλυσίδα επίπλων Ashley Homestores.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περίπου 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. H μητρική της Ashley Furniture Industry έχει δραστηριότητα από το 1945, η παρουσία της στη λιανική ωστόσο ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο της κατάστημα στην Αλάσκα ενώ το 2000 επεκτάθηκε εκτός ΗΠΑ, ανοίγοντας κατάστημα στην Ιαπωνία.

To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε μέσα στο 2019, το διεθνές fashion brand, CH Carolina Herrera.

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestyle brand, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Στην Αθήνα το κατάστημα 165 τ.μ βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall και διατίθεται γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων.

Η βουλγαρική αλυσίδα αθλητικών ειδών Sport Depot, η οποία μέχρι τώρα είχε παρουσία στη χώρα μας μέσω Διαδικτύου, εγκαινίασε στις αρχές Σεπτεμβρίου το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Limani.

Η Sport Depot αποτελεί μέλος της Sport2000 International και δραστηριοποιείται στην πώληση αθλητικού εξοπλισμού. Διαθέτει 100 μάρκες αθλητικών και περισσότερους από 30.000 κωδικούς.

Στη Βουλγαρία, η αλυσίδα διαθέτει 25 καταστήματα λιανικής πώλησης όπου απασχολεί 500 εργαζόμενους, ενώ αναπτύσσει θυγατρικές στη Σερβία και τη Ρουμανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει στη χώρα μας μέσω franching μέσα στην επόμενη διετία, 10 καταστήματα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:59

Συνομιλίες Πούτιν και Σι για τον αγωγό φυσικού αερίου Power of Siberia 2

23:45

H Σουηδία θα αναπτύξει μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία στη Φινλανδία

23:31

ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια στη Νορβηγία για τον θάνατο του βασιλιά Χάραλντ Ε΄

23:17

Εβδομάδα κερδών στη Wall Street κόντρα στη «βαριά σκιά» του Γουόρς

23:03

Ρωσία: Η παραγωγή βενζίνης μειώθηκε στο 70% της εγχώριας ζήτησης στα τέλη Αυγούστου

22:49

Ιταλία: H Deliveroo αυξάνει 40% τις αμοιβές των διανομέων μετά τις καταγγελίες για εκμετάλλευση

22:35

Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα για τη δημιουργία εθνικής διαστημικής ακαδημίας

22:21

Ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος: Σύντομα «τεχνικές συνομιλίες» για τον πόλεμο της Ρωσίας

22:07

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 4 Σεπτεμβρίου

21:53

Λύθηκε το πρόβλημα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια «York» και «Keele» - Ανέκτησαν τις άδειες

21:39

Συνολικά 38 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

21:25

Κλήρωση Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 10 εκατ. ευρώ

21:18

Κεφαλογιάννη: Στόχος η τουριστική ανάπτυξη και η ανάδειξη της Καστοριάς σε προορισμό 4 εποχών

21:11

Η ΕΤΑΔ στην 90ή ΔΕΘ

20:57

Εντολή Ζελένσκι για επιθέσεις με 1.000 drones την ημέρα κατά της Ρωσίας

20:43

Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο ΣΚΑΪ

20:38

Κατσαφάδος: «Αλλάζουμε τη φιλοσοφία της κρατικής αρωγής – Νέος μηχανισμός με ταχύτητα, διαφάνεια»

20:24

Όταν ακόμη και η Συρία έγινε αυτάρκης, ποιο το μέλλον της ελληνικής σιτοκαλλιέργειας;

20:16

Θυγατρική της αιγυπτιακής τράπεζας Misr εκτός αμερικανικού συστήματος λόγω συναλλαγών με Ιράν

20:02

«Κόκκινος» ο χρυσός με πτώση άνω του 2,5% μετά από 3 εβδομάδες κερδών

19:46

Μύκονος: Λουκέτο σε περίπτερο - Δεν εξέδωσε αποδείξεις 90.000 ευρώ σε 4 μήνες

19:38

Μητσοτάκης: Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές

19:37

Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης

19:33

Σνάμπελ (ΕΚΤ): Είναι ώρα να περάσει το χρήμα των κεντρικών τραπεζών στο blockchain

19:31

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες λύσης και παύσης της εταιρείας Q&R USA LTD

19:17

Εβδομάδα απωλειών για το πετρέλαιο με πτώση 5%

19:03

Το Βερολίνο καλεί τον Τραμπ να τερματίσει τον «ανεύθυνο» πόλεμο με το Ιράν

18:57

Πέμπτος σερί μήνας κερδών στις ευρωαγορές παρά τις 3 εβδομάδες πτώσης

18:41

Ιαπωνία: Στήριξη του γεν με παρέμβαση - ρεκόρ 96 δισ. δολαρίων

18:23

OPEC: Τρίζει η συνοχή του καρτέλ


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider