Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα
Πέντε διεθνή brand που «συστήνονται» στους Έλληνες καταναλωτές.

Κορυφαία και παγκοσμίου φήμης brand ήρθαν στην Ελλάδα μέσα στο 2019 και άνοιξαν πρώτα τους καταστήματα ενώ άλλα αναμένονται να ανοίξουν τους πρώτους μήνες του 2020.

Εταιρείες ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κοσμημάτων και επίπλων που έχουν πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο εξωτερικό, «συστήνονται» πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές.

Αυτά είναι 5 διεθνή brand που ήρθαν στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να ανοίξουν στην Ελλάδα τα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας καλλυντικών Kiko Milano.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του ανερχομένου ιταλικού brand με τον όμιλο Φάις αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Η  Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi. Eίναι η νούμερο ένα εταιρεία στα προϊόντα make up στην Ιταλία και διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Συνολικά διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά.

Tο παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen ήρθε το φθινόπωρο του 2019 στην Ελλάδα με το Flagship Concept Store να ανοίγει τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall. 

Στους δύο ορόφους του καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού.

Η ιστορία της ξεπερνά τα 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1904 από τον Georg Jensen, αργυροχόο και γλύπτη, η φιλοσοφία του οποίου ήταν να δημιουργεί καινοτόμα σχέδια τα οποία είναι όμορφα και παράλληλα λειτουργικά. Σήμερα τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Smart Park, άνοιξε τον Νοέμβριο η αμερικανική αλυσίδα επίπλων Ashley Homestores.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περίπου 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. H μητρική της Ashley Furniture Industry έχει δραστηριότητα από το 1945, η παρουσία της στη λιανική ωστόσο ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο της κατάστημα στην Αλάσκα ενώ το 2000 επεκτάθηκε εκτός ΗΠΑ, ανοίγοντας κατάστημα στην Ιαπωνία.

To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε μέσα στο 2019, το διεθνές fashion brand, CH Carolina Herrera.

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestyle brand, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Στην Αθήνα το κατάστημα 165 τ.μ βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall και διατίθεται γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων.

Η βουλγαρική αλυσίδα αθλητικών ειδών Sport Depot, η οποία μέχρι τώρα είχε παρουσία στη χώρα μας μέσω Διαδικτύου, εγκαινίασε στις αρχές Σεπτεμβρίου το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Limani.

Η Sport Depot αποτελεί μέλος της Sport2000 International και δραστηριοποιείται στην πώληση αθλητικού εξοπλισμού. Διαθέτει 100 μάρκες αθλητικών και περισσότερους από 30.000 κωδικούς.

Στη Βουλγαρία, η αλυσίδα διαθέτει 25 καταστήματα λιανικής πώλησης όπου απασχολεί 500 εργαζόμενους, ενώ αναπτύσσει θυγατρικές στη Σερβία και τη Ρουμανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει στη χώρα μας μέσω franching μέσα στην επόμενη διετία, 10 καταστήματα.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:57

Ισπανία: Ο Θαπατέρο δηλώνει ότι «πάντα» ενεργούσε «με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα»

23:47

Δένδιας: Οι ευρωπαϊκές χώρες ανακαλύπτουν ξανά την αξία της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και των κοινών αξιών

23:42

ΗΠΑ: Η έρευνα για τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Μινάμπ του Ιράν είναι περίπλοκη και φθάνει στο τέλος της

23:40

Ισραήλ: Tο ΔΠΔ κατέθεσε «μυστικό ένταλμα σύλληψης» του ΥΠΟΙΚ Σμότριτς

23:30

Σουδάν: 28 νεκροί από επίθεση με drone σε κεντρική αγορά

23:23

Πιερρακάκης: «Χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ευρωπαϊκή ισχύς - Να δημιουργήσουμε τη SiliconValley της Ευρώπης»

23:18

Wall Street: Τρίτη ημέρα πτώσης για τον S&P με φόντο το sell off στα ομόλογα

23:02

Αθώωση Κασσελάκη στην υπόθεση της δήλωσης «πόθεν έσχες» για συμμετοχή του σε εταιρείες

22:48

WSJ: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό που συνδέεται με το Ιράν

22:38

ΗΠΑ: Πτώση 35% στη δημοτικότητα του Τραμπ - Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του

22:35

Ρωσία: Σχεδιάζει την επιστροφή του προσωπικού στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ

22:24

Απώλειες άνω του 1% για τον χρυσό

22:15

Φον ντερ Λάιεν προς Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι βασικός εταίρος σε μια περιοχή που βρίσκεται σε αναταραχή»

21:58

Πετρέλαιο: Υποχώρησαν οι τιμές εν μέσω μπερδεμένων μηνυμάτων για το Ιράν

21:48

ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ δεν θα εγκαταστήσουν προς το παρόν πυραύλους Tomahawk στη Γερμανία

21:37

Γεωργιάδης: Ανάπτυξη στην περιφέρεια χωρίς αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας δεν γίνεται

21:25

Αγροτικές κινητοποιήσεις στο Στρασβούργο με φόντο το σχέδιο ττης Κομισιόν για τα λιπάσματα

21:13

Βανς: Οι ΗΠΑ και το Ιράν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στις συνομιλίες τους

20:58

Οι Έλληνες είναι δεύτεροι στην καθιστική ζωή στην Ευρώπη - Οι «πρωταθλητές» στην ακινησία

20:50

Γερμανία: Νέα άνοδος της AfD - Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο

20:37

Βρετανία: Ο αναπληρωτής υπ. Εμπορίου ελπίζει να δει τη χώρα να επανεντάσσεται στην ΕΕ

20:29

e-ΕΦΚΑ: Στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

20:15

Τραμπ: «Θα αφήσω τον Γουόρς να κάνει ό,τι θέλει με τα επιτόκια»

20:04

ΗΠΑ: «Η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Ευρώπη δεν θα επηρεάσει τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ»

19:53

Ζανιάς (Eurobank): «Οι τράπεζες κάνουν πρωταθλητισμό στη χρηματοδότηση της οικονομίας»

19:49

Χέγκσεθ: «Οι ΗΠΑ παραμένουν προσηλωμένες στη Πολωνία»

19:43

BriQ Properties: Αύξηση 22% στα καθαρά κέρδη για το α' τρίμηνο

19:33

Βερνίκος (ΙΝΣΕΤΕ): «Δυστοπικό το περιβάλλον στις ΜμΕ παρά τη βελτίωση σε ορισμένους οικονομικούς δείκτες»

19:24

Μεικτή εικόνα στις ευρωαγορές περιμένοντας το Ιράν

19:04

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη στάσης εργασίας αύριο Τετάρτη (20/5)

reader insider