Τι δεν πρέπει να αγοράσεις στην Amazon Prime Day

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι δεν πρέπει να αγοράσεις στην Amazon Prime Day
Η Amazon υπόσχεται 48 ώρες γεμάτες προσφορές και εκπτώσεις, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που καλύτερα να αποφύγετε.

Πολλοί είναι οι καταναλωτές που περιμένουν την Amazon Prime Day για να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε καλύτερες τιμές στο – διήμερο – προσφορών της 15ης και 16ης Ιουλίου.

Χιλιάδες προϊόντα θα κυκλοφορήσουν σε καλύτερη τιμή και μάλιστα θα υπάρχει και παράλληλη live μετάδοση συναυλιών, από μεγάλα ονόματα, όπως την Τέιλορ Σουίφτ και την Ντούα Λίπα.

Όμως, σύμφωνα με το Marketwatch, υπάρχουν κάποια προϊόντα που στην πραγματικότητα δεν «αξίζει» να τα αγοράσουμε αυτό το διήμερο!

Δείτε ποια να αποφύγετε:

Η Amazon Prime Day θεωρείται παραδοσιακά η μέρα που οι γονείς κάνουν τα πρώτα τους ψώνια για τη νέα σχολική χρονιά των παιδιών τους, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές.

Μάλιστα, η Amazon διαφημίζει ήδη προσφορές σε είδη χαρτικής και έπιπλα για τους νέους που ξεκινούν στο κολέγιο, όμως σύμφωνα με το Marketwatch στην πραγματικότητα είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιου είδους ψώνια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο κέρδος τότε καλύτερα να περιμένετε!

Μερικές από τις καλύτερες προσφορές της Amazon Prime Day είναι – όπως είναι φυσικό – οι συσκευές της Amazon. Οπότε, το γεγονός ότι οι συσκευές της Apple και της Microsoft δεν θα έχουν προσφορές /εκπτώσεις δεν ξαφνιάζει κανέναν.

Σύμφωνα με το Marketwatch, η καλύτερη περίοδος για να αγοράσει κανείς συσκευές της Apple είναι μετά τον Σεπτέμβριο. Είναι γνωστό άλλωστε, πως αφού κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα της εταιρείας, τα περισσότερα παλιά μοντέλα έχουν χαμηλότερες τιμές.

Στην περίπτωση των παιδικών παιχνιδιών -γενικότερα- οι καταναλωτές φαίνεται πως βγαίνουν πιο κερδισμένοι, αν περιμένουν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου, πριν τις γιορτές των Xριστουγέννων.

Οι φαν του Xbox και του Nintendo Switch θα μπουν σε μεγάλο πειρασμό να αποκτήσουν τις αγαπημένες τους παιχνιδοκονσόλες, όμως παρά την έκπτωση που θα έχουν, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Παρά το γεγονός ότι οι κονσόλες θα πωλούνται έως και 75 δολάρια λιγότερα, σε πολλές περιπτώσεις, στην πραγματικότητα οι αγοραστές θα βγουν «χαμένοι».

Σύμφωνα με το Marketwatch, οι παιχνιδοκονσόλες συνηθίζεται να πωλούνται με παρόμοια έκπτωση την περίοδο των γιορτών ή την Κυβερνο – Δευτέρα, μόνο που τότε το «πακέτο» είναι πιο ελκυστικό και περιλαμβάνει μαζί δωροεπιταγές ή κάποιο από τα παιχνίδια!

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:41

ΧΑ: Νέα υποχώρηση για τον Γενικό Δείκτη, «άντεξαν» οι 2.000 μονάδες

17:40

Πιερρακάκης: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι πολίτες θα διαπιστώνουν την ωφέλεια των μέτρων της ΔΕΘ

17:36

Εθνική Τράπεζα: Αγορά 507.596 ίδιων μετοχών έναντι 6,11 εκατ. ευρώ

17:33

Τζιτζικώστας: Θα παρευρεθεί στην τελική διάνοιξη της σήραγγας του Μπρένερ σε Αυστρία και Ιταλία

17:28

Στη VITAEL δύο νέα έργα-ορόσημα σε εκπαίδευση και αστική αναβάθμιση

17:19

Η Σαουδική Αραβία καταδικάζει την ισραηλινή χερσαία επίθεση στην Γάζα

17:17

Υπ. Ανάπτυξης: Απλοποιείται η διαδικασία ενημέρωσης τιμών στο Παρατηρητήριο Καυσίμων

17:13

Φωτιά στην Κεφαλονιά - 112 για εκκένωση 3 οικισμών

17:10

ΗΠΑ: Σε χαμηλό τριετίας η τιμή του βουτύρου - Ο ρόλος του «Make America Healthy Again»

17:08

Ισραήλ: Τυχόν κυρώσεις της ΕΕ εναντίον μας θα λάβουν την «αρμόζουσα απάντηση»

17:05

ΠΟΕ: Το AI μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040

16:54

Μικτά πρόσημα και μεταβλητότητα στη Wall Street ενόψει της Fed

16:51

Η ΕΕΕΠ επενδύει στη διεθνή τεχνογνωσία: Νέα ανανέωση συνδρομής στην Vixio Gambling Compliance

16:47

Ουκρανία - ΗΠΑ: Συνεισφέρουν 150 εκατ. δολάρια στο κοινό επενδυτικό ταμείο για τα ορυκτά

16:42

Η Ελλάδα συμβάλλει στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χάρτη για την Ψηφιακή Κυριαρχία

16:40

Βρετανία: Η τελετή υποδοχής του Τραμπ στο κάστρο του Ουίνδσορ - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

16:34

Τράπεζα Κύπρου: Επαναγόρασε ομόλογα ύψους 217 εκατ. ευρώ

16:23

Κομισιόν: Πέντε πυλώνες εταιρικής σχέσης με την Ινδία - Το «αγκάθι» της Ρωσίας

16:23

Ecofin: Οι ΥΠΟΙΚ ψάχνουν τρόπο να πατάξουν τη γραφειοκρατία στην ΕΕ

16:21

Ουκρανία: Επιβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ ενέκριναν τα πρώτα πακέτα όπλων που χρηματοδοτήθηκαν από τους συμμάχους

16:16

Το ιστορικό Central Perk καφέ των “Friends” ανοίγει στη Νέα Υόρκη

16:12

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα του Αναπτυξιακού: Πρόστιμα και ανακτήσεις για να κλείσει η «μαύρη τρύπα»

16:06

Βουλή: Στοχευμένες αλλαγές για την επιτάχυνση απορρόφησης των αναπτυξιακών πόρων   

16:01

Διαγωνισμός επιχειρηματικής αξιοποίησης πατεντών στο ΑΠΘ - Αιτήσεις έως 1/10

15:49

Ανεβάζει τους μισθούς η Bank of America

15:47

Επ. Εργασίας: Αύξηση κατά 10% των ελέγχων στον τουριστικό τομέα εφέτος το καλοκαίρι

15:42

Δανία: Αγοράζει όπλα ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς μπροστά στη ρωσική απειλή

15:41

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκτη σερί χρονιά ζημίας, προβλέπει και μείωση εσόδων - Βουτιά 5% της μετοχής

15:31

Ο Τραμπ στρέφεται ξανά κατά δικαστών με αφορμή την δολοφονία του Κερκ

15:20

Alibaba: Κέρδη σε Ασία και Wall Street μετά από μεγάλο deal στα chip AI

gazzetta
gazzetta reader insider insider