5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους
Επτά κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που στήριξαν την ελληνική οικονομία σε δύσκολες στιγμές και πάνω από όλα την κοινωνία.

Στο μυστικό της επιτυχίας τους αναφέρθηκαν πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που κατάφεραν, με προσεκτικό σχεδιασμό, να επεκταθούν εντός και εκτός συνόρων και κατέκτησαν νέες αγορές.

Οι πέντε επιτυχημένοι άνδρες βραβεύτηκαν κατά την απονομή βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους, οι νικητές της κάθε κατηγορίας μέσα σε δύο λεπτά έδωσαν το στίγμα της επιτυχίας και ξεδίπλωσαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τι δήλωσαν οι πρωτοπόροι:

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε ότι «το νέο όραμα του ΟΤΕ είναι να γίνει η εταιρεία το ψηφιακό παράδειγμα της Ευρώπης. Η βράβευση του ΟΤΕ αναγνωρίζει την ψηφιακή εξέλιξη τα εταιρείας, επενδύσαμε 2,5 δισ. τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε ακόμη 2 δισ. ευρώ σε έργα επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, έχουμε να ανταγωνιστούμε με ευρωπαίους, ασιάτες και αμερικάνους, έχουμε εμπιστοσύνη τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας», είπε ο κ. Τσαμάζ.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απέδωσε την επιτυχημένη πορεία της Chipita ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Θεοδωρόπουλος που όπως είπε με πολύ κόπο, προσπάθεια και αμέτρητα ταξίδια στις χώρες που διαθέτει παρουσία.

«Στη μακρόχρονη ιστορία της Chipita και στις προοπτικές της», αναφέρθηκε και ο Νικόλας Καραμούζης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Καυκάς αφιέρωσε το βραβείο στο πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Καυκά, που όπως είπε, «έβαλε τους πόρους και έθεσε τις βάσεις της εταιρικής κουλτούρας της εταιρείας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εάν επενδύσουμε ως επιχειρηματίες στον άνθρωπο θα μας δώσουν πολύ περισσότερο από ότι τους έχουμε δώσει. Οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά, είναι πιστοί στην εταιρεία τους και προσφέρουν πολλά. Θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Θα συμβάλουμε έτσι στην επίτευξη κοινωνικής συνοχής και στην αποφυγή οποιοδήποτε διχασμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Απόστολος -Ευάγγελος Βακάκης, πρόεδρος της Jumbo ΑΕΕ έδωσε έμφαση στην εξωστρέφεια που ακολούθησε η εταιρεία με την επέκταση εκτός εθνικών συνόρων, ταυτόχρονα με τη σταθερή της ανάπτυξη στην Ελλάδα.

«Η επιβράβευση της Jumbo είναι το ίδιο το ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Η διάκριση της εταιρίας μας συμπίπτει με τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα μας, με τη μεγάλη μας αγωνία για ανάπτυξη, χρόνια στα οποία χτίσαμε την αξιοπιστία μας τόσο στους πελάτες και όσο και στους μετόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Γεράρδος.

«Τώρα κοιτάμε το μέλλον», υπογράμμισε και έδωσε τον λόγο στη νεότερη γενιά, στον γιο του Κωνσταντίνο Γεράρδο, αντιπρόεδρο της εταιρείας.

«Το εμπόριο αλλάζει, η κρίση τελειώνει, προχωρούμε σε σημαντικές επενδύσεις και βασιζόμαστε στα 1.500 εργαζομένους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:14

ΗΠΑ: Σε υψηλό οκταμήνου η επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω Μουντιάλ και 4ης Ιουλίου

17:08

Ρωσική πυραυλική επίθεση σε εκδήλωση της αμυντικής βιομηχανίας στην Ουκρανία - 10 νεκροί, 100 τραυματίες

16:56

Wall Street: Ψάχνει ηρεμία μετά την πτώση του brent - Παραμένει «κόκκινος» ο Nasdaq

16:48

Βαριά πρόστιμα για πυρκαγιές από αναμμένα τσιγάρα σε Σέρρες, Θεσπρωτία

16:35

Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ζελένσκι στις 28 Ιουλίου

16:34

ΕΛΤΑ: Σχέδιο μετασχηματισμού έως το 2030 - Οι επτά άξονες

16:27

ΑΑΔΕ: Στις 27/7 η έναρξη λειτουργίας ΚΕΦΟΔΕ και ΥΦΕ Θεσσαλονίκης

16:26

Eurobank: Ανθεκτικός ο ελληνικός τουρισμός το πρώτο πεντάμηνο παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις

16:13

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 16 Φεβρουαρίου 2027 η δίκη του Γ. Ξυλούρη για «το δικαίωμα σιωπής»

16:00

«Πόλεμος» Ευρώπης-Ασίας για το LNG

15:50

Στουρνάρας: «Επαναφορά της 13ης σύνταξης θα οδηγήσει πάλι σε δύσκολες καταστάσεις»

15:49

Αναβρασμό προκαλεί ο περιορισμένος ανασχηματισμός κυβέρνησης του Μερτς

15:46

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.000 άνεργους πτυχιούχους - Μισθοί έως 1.250 ευρώ

15:41

Αναβάθμιση της ΔΕΗ σε «ΒΒ» από Fitch

15:35

To Ισραήλ ετοιμάζεται για «μεγάλης κλίμακας αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στην Δυτική Όχθη

15:33

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: «Κάνατε τα ίδια και χειρότερα με τους προκατόχους σας»

15:31

Θεοδωρικάκος: «Η Δημοκρατία απαιτεί ευθύνη και τη συμμετοχή όλων»

15:27

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 31 Ιουλίου

15:21

Ο Μπέρναμ εγκαινιάζει το «No10 North» για να μεταφερθεί η λήψη οικονομικών αποφάσεων από το Λονδίνο

15:16

Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι

15:14

Η Κομισιόν κατηγορεί το TikTok ότι δεν προστατεύει επαρκώς τους ανήλικους χρήστες

15:07

«Aspides»: Αυξάνεται σε υψηλός ο κίνδυνος επιθέσεων από τους Χούθι στη Ερυθρά Θάλασσα

15:06

Νέο πλαίσιο κυρώσεων για ελέγχους σε διαιτολογικά γραφεία και εργαστήρια αισθητικής

15:01

Voucher παιδικών σταθμών: Αιτήσεις έως 5 Αυγούστου - Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

14:51

Η Ελλάδα συνδράμει την Ισπανία με δύο Canadair για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

14:35

Παπασταύρου: «Αναγκαία μεταρρύθμιση για ασφαλές, προσιτό, επαρκές και ποιοτικό νερό για όλους»

14:27

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιουνίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

14:23

Alpha Bank: Έως τα τέλη Ιουλίου σε λειτουργία ο νέος φωνητικός βοηθός AI

14:13

Oλοκληρώθηκε το έργο «Γεωργία με Ευφυΐα»

14:04

Μητσοτάκης στη Βουλή: «Ανάγκη για νέο Σύνταγμα που να συμβαδίζει με την εποχή μας»


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider