5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους
Επτά κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που στήριξαν την ελληνική οικονομία σε δύσκολες στιγμές και πάνω από όλα την κοινωνία.

Στο μυστικό της επιτυχίας τους αναφέρθηκαν πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που κατάφεραν, με προσεκτικό σχεδιασμό, να επεκταθούν εντός και εκτός συνόρων και κατέκτησαν νέες αγορές.

Οι πέντε επιτυχημένοι άνδρες βραβεύτηκαν κατά την απονομή βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους, οι νικητές της κάθε κατηγορίας μέσα σε δύο λεπτά έδωσαν το στίγμα της επιτυχίας και ξεδίπλωσαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τι δήλωσαν οι πρωτοπόροι:

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε ότι «το νέο όραμα του ΟΤΕ είναι να γίνει η εταιρεία το ψηφιακό παράδειγμα της Ευρώπης. Η βράβευση του ΟΤΕ αναγνωρίζει την ψηφιακή εξέλιξη τα εταιρείας, επενδύσαμε 2,5 δισ. τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε ακόμη 2 δισ. ευρώ σε έργα επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, έχουμε να ανταγωνιστούμε με ευρωπαίους, ασιάτες και αμερικάνους, έχουμε εμπιστοσύνη τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας», είπε ο κ. Τσαμάζ.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απέδωσε την επιτυχημένη πορεία της Chipita ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Θεοδωρόπουλος που όπως είπε με πολύ κόπο, προσπάθεια και αμέτρητα ταξίδια στις χώρες που διαθέτει παρουσία.

«Στη μακρόχρονη ιστορία της Chipita και στις προοπτικές της», αναφέρθηκε και ο Νικόλας Καραμούζης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Καυκάς αφιέρωσε το βραβείο στο πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Καυκά, που όπως είπε, «έβαλε τους πόρους και έθεσε τις βάσεις της εταιρικής κουλτούρας της εταιρείας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εάν επενδύσουμε ως επιχειρηματίες στον άνθρωπο θα μας δώσουν πολύ περισσότερο από ότι τους έχουμε δώσει. Οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά, είναι πιστοί στην εταιρεία τους και προσφέρουν πολλά. Θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Θα συμβάλουμε έτσι στην επίτευξη κοινωνικής συνοχής και στην αποφυγή οποιοδήποτε διχασμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Απόστολος -Ευάγγελος Βακάκης, πρόεδρος της Jumbo ΑΕΕ έδωσε έμφαση στην εξωστρέφεια που ακολούθησε η εταιρεία με την επέκταση εκτός εθνικών συνόρων, ταυτόχρονα με τη σταθερή της ανάπτυξη στην Ελλάδα.

«Η επιβράβευση της Jumbo είναι το ίδιο το ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Η διάκριση της εταιρίας μας συμπίπτει με τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα μας, με τη μεγάλη μας αγωνία για ανάπτυξη, χρόνια στα οποία χτίσαμε την αξιοπιστία μας τόσο στους πελάτες και όσο και στους μετόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Γεράρδος.

«Τώρα κοιτάμε το μέλλον», υπογράμμισε και έδωσε τον λόγο στη νεότερη γενιά, στον γιο του Κωνσταντίνο Γεράρδο, αντιπρόεδρο της εταιρείας.

«Το εμπόριο αλλάζει, η κρίση τελειώνει, προχωρούμε σε σημαντικές επενδύσεις και βασιζόμαστε στα 1.500 εργαζομένους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:49

Ουκρανία: Τα πυρηνικά εργοστάσια μείωσαν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

22:17

Ηράκλειο: Σύλληψη 30χρονου που είχε στο σπίτι του 2,5 κιλά κάνναβης και δενδρύλλια

22:16

Ρωσία: Δύο ύποπτοι στην απόπειρα δολοφονίας υψηλόβαθμου Ρώσου στρατιωτικού «θα ανακριθούν σύντομα»

21:18

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 66χρονος με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά

21:00

Σκάνδαλο Έπστιν: Ο Ζακ Λανγκ παραιτήθηκε από το Ινστιτούτο του Αραβικού Κόσμου

20:45

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για το νέο όνομα του κόμματος

20:39

Χίος: Παιδιά με πολλαπλά κατάγματα που τραυματίστηκαν στο τραγικό ναυάγιο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων

20:35

Απειλητικό τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στην ΕΡΤ

20:18

Τραμπ: Υποστηρίζει την συγχώνευση μεταξύ Nexstar Media - Tegna

20:04

Πορτογαλία: Ένας πυροσβέστης νεκρός από τις πλημμύρες

19:52

Δανία: Η κατάσταση με τις ΗΠΑ για τη Γροιλανδία έχει βελτιωθεί όμως η κρίση δεν έχει τελειώσει

19:41

Τσίπρας: Βρίσκομαι ξανά εδώ, για να σας καλέσω να αρματώσουμε το πλοίο για νέα ταξίδια

19:21

Έβρος: Άνοιγμα των θυροφραγμάτων στο Πύθιο με τη στάθμη των υδάτων πάνω από τα όρια του συναγερμού

19:00

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη έφτασε να φοβίζει τους κολοσσούς του software

18:54

Δένδιας: Συμμετείχε στο 1ο «The India - EUForum» στο Νέο Δελχί

18:41

Ιταλία: Η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο κοντά στη Μπολόνια

18:28

Σκέρτσος: Είναι η Ελλάδα μια αφιλόξενη χώρα για τους νέους;

18:19

Πιερρακάκης: Η έλλειψη αποτελεσματικότητας διαβρώνει την εμπιστοσύνη στις κοινωνίες

18:08

Ανδρουλάκης: Έχουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση σε κάθε όψη του ζητήματος της στέγασης

17:54

Υπ. Παιδείας για επεισόδια: Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ πρέπει εντός 48 ωρών να αποτυπώσουν τις ενέργειες τους

17:42

Anthropic: Αναμένεται να αντλήσει πάνω από 20 δισ. δολάρια χρηματοδότησης

17:17

Μαρινάκης: Διαχρονικά αναγκαίος ο διάλογος Ελλάδας - Τουρκίας

17:00

Εστίαση: Εναλλακτικούς τρόπους αύξησης τζίρου και μεριδίων αναζητούν οι επιχειρήσεις

16:56

Παπασταύρου: Στόχος της συνεργασίας ΥΠΕΝ - Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η ενίσχυση της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας

16:47

Πλεύρης: Επί της αρχής, εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές

16:40

Τσουκαλάς: Γιατί δεν εφαρμόζει ο πρωθυπουργός την απόφαση του ΣτΕ που υποχρεώνει την κυβέρνηση να ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη;

16:10

Bitcoin και υπερτιμημένες τεχνολογικές μετοχές γεννούν ανησυχίες στους επενδυτές

16:07

Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην άσκηση «Spears of Victory 26»

15:19

Hellenic Train: Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτού - Καλαβρύτων λόγω πτώσης δένδρων

15:06

ΗΠΑ - Ινδία: Αποκάλυψαν το προσωρινό πλαίσιο εμπορίου για ευρύτερη συμφωνία

gazzetta
gazzetta reader insider insider