5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους
Επτά κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που στήριξαν την ελληνική οικονομία σε δύσκολες στιγμές και πάνω από όλα την κοινωνία.

Στο μυστικό της επιτυχίας τους αναφέρθηκαν πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που κατάφεραν, με προσεκτικό σχεδιασμό, να επεκταθούν εντός και εκτός συνόρων και κατέκτησαν νέες αγορές.

Οι πέντε επιτυχημένοι άνδρες βραβεύτηκαν κατά την απονομή βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους, οι νικητές της κάθε κατηγορίας μέσα σε δύο λεπτά έδωσαν το στίγμα της επιτυχίας και ξεδίπλωσαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τι δήλωσαν οι πρωτοπόροι:

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε ότι «το νέο όραμα του ΟΤΕ είναι να γίνει η εταιρεία το ψηφιακό παράδειγμα της Ευρώπης. Η βράβευση του ΟΤΕ αναγνωρίζει την ψηφιακή εξέλιξη τα εταιρείας, επενδύσαμε 2,5 δισ. τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε ακόμη 2 δισ. ευρώ σε έργα επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, έχουμε να ανταγωνιστούμε με ευρωπαίους, ασιάτες και αμερικάνους, έχουμε εμπιστοσύνη τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας», είπε ο κ. Τσαμάζ.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απέδωσε την επιτυχημένη πορεία της Chipita ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Θεοδωρόπουλος που όπως είπε με πολύ κόπο, προσπάθεια και αμέτρητα ταξίδια στις χώρες που διαθέτει παρουσία.

«Στη μακρόχρονη ιστορία της Chipita και στις προοπτικές της», αναφέρθηκε και ο Νικόλας Καραμούζης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Καυκάς αφιέρωσε το βραβείο στο πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Καυκά, που όπως είπε, «έβαλε τους πόρους και έθεσε τις βάσεις της εταιρικής κουλτούρας της εταιρείας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εάν επενδύσουμε ως επιχειρηματίες στον άνθρωπο θα μας δώσουν πολύ περισσότερο από ότι τους έχουμε δώσει. Οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά, είναι πιστοί στην εταιρεία τους και προσφέρουν πολλά. Θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Θα συμβάλουμε έτσι στην επίτευξη κοινωνικής συνοχής και στην αποφυγή οποιοδήποτε διχασμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Απόστολος -Ευάγγελος Βακάκης, πρόεδρος της Jumbo ΑΕΕ έδωσε έμφαση στην εξωστρέφεια που ακολούθησε η εταιρεία με την επέκταση εκτός εθνικών συνόρων, ταυτόχρονα με τη σταθερή της ανάπτυξη στην Ελλάδα.

«Η επιβράβευση της Jumbo είναι το ίδιο το ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Η διάκριση της εταιρίας μας συμπίπτει με τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα μας, με τη μεγάλη μας αγωνία για ανάπτυξη, χρόνια στα οποία χτίσαμε την αξιοπιστία μας τόσο στους πελάτες και όσο και στους μετόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Γεράρδος.

«Τώρα κοιτάμε το μέλλον», υπογράμμισε και έδωσε τον λόγο στη νεότερη γενιά, στον γιο του Κωνσταντίνο Γεράρδο, αντιπρόεδρο της εταιρείας.

«Το εμπόριο αλλάζει, η κρίση τελειώνει, προχωρούμε σε σημαντικές επενδύσεις και βασιζόμαστε στα 1.500 εργαζομένους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

08:23

Ρεκόρ ζέστης στη δυτική Ευρώπη στην αρχή του καλοκαιριού του 2026

08:20

«Λίφτινγκ» στο διθέσιο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία

08:06

Συνεχίζει να επεκτείνεται η Pepco στην Ελλάδα - Τα νέα καταστήματα

08:01

Ο Ρήνος εξελίσσεται σε εμπόδιο για τη γερμανική ανάκαμψη

07:44

Μετά την επιτυχία των καθαρών οικοπέδων, ας τολμήσουμε τα «καθαρά χωράφια» και μεταρρύθμιση της γης στην Ελλάδα

07:33

Κατσαφάδος: Πλήρης ψηφιοποίηση της Κρατικής Αρωγής - Οι πρώτες πληρωμές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό

07:30

Πυρόπληκτοι: Τα σημεία - κλειδιά για να μη χαθούν οι ενισχύσεις

07:20

Ανασφάλιστα οχήματα: Στο «ψηφιακό κόσκινο» της ΑΑΔΕ οι ενστάσεις για τα πρόστιμα

07:14

«Ταύρος» για Eurobank η Citi - Το σενάριο που ανοίγει τον δρόμο για τα 6,20 ευρώ

07:05

Γεμίζει το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης - Αντίστροφη μέτρηση στο ΧΑ - To άλλο κόστος των πυρκαγιών

23:58

Κίνα: Το Χονγκ Κονγκ κατέγραψε ρεκόρ ζέστης με 36,9 βαθμούς Κελσίου

23:35

Η FIFA προειδοποιεί για προσπάθεια υπονόμευσης του Ινφαντίνο

23:15

Την ανατολική κινεζική ακτή έπληξε ο τυφώνας Dolphin με καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους

22:47

Δένδιας: Ο ευπατρίδης Ιω. Βαρβιτσιώτης προσελάμβανε την ενασχόληση με τα κοινά ως χώρο ευθύνης και προσφοράς

22:18

Δύο συλλήψεις στη Θράκη για παράνομη μεταφορά μεταναστών

21:47

Ισπανία: Οι αρμόδιες αρχές έλεγξαν περίπου 200 αφίξεις ταξιδιωτών από την Ιταλία

21:18

Χανιά: Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

21:00

Δανία: Αρκετοί τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς που πιθανόν συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών

20:45

Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας: Κρίσιμες ελλείψεις αίματος- Έκκληση για άμεση αιμοδοσία

20:40

Το περιστατικό προσγείωσης ιδιωτικού ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο της Μήλου διερευνά η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας

20:33

Γεωργιάδης για την επίθεση σε νοσηλεύτρια του «Ερυθρού Σταυρού»: Κάτω τα χέρια από το προσωπικό του ΕΣΥ

20:30

Απαγόρευση κυκλοφορίας την Δευτέρα σε δασικές περιοχές σε τρεις δήμους της Χαλκιδικής

20:19

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Κορωπί

20:12

Καβάλα: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 65χρονη από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Αμμόλοφοι»

20:00

Το μεγάλο ενεργειακό στοίχημα της Ευρώπης: Αναγέννηση ή βιομηχανική παρακμή;

19:57

IISS: Η Ευρώπη δεν είναι προετοιμασμένη για ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη

19:44

Bank of America: Η Gen Z αποταμιεύει λιγότερο από κάθε άλλη γενιά, αλλά συνεχίζει να ξοδεύει

19:33

Δύο συλλήψεις για παραβάσεις πυροπροστασίας και πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια

19:24

Τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ αφαιρέθηκαν από αναρτήσεις του Λευκού Οίκου και της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

19:00

Πύργος: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Μουζάκι


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider