5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους
Επτά κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που στήριξαν την ελληνική οικονομία σε δύσκολες στιγμές και πάνω από όλα την κοινωνία.

Στο μυστικό της επιτυχίας τους αναφέρθηκαν πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που κατάφεραν, με προσεκτικό σχεδιασμό, να επεκταθούν εντός και εκτός συνόρων και κατέκτησαν νέες αγορές.

Οι πέντε επιτυχημένοι άνδρες βραβεύτηκαν κατά την απονομή βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους, οι νικητές της κάθε κατηγορίας μέσα σε δύο λεπτά έδωσαν το στίγμα της επιτυχίας και ξεδίπλωσαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τι δήλωσαν οι πρωτοπόροι:

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε ότι «το νέο όραμα του ΟΤΕ είναι να γίνει η εταιρεία το ψηφιακό παράδειγμα της Ευρώπης. Η βράβευση του ΟΤΕ αναγνωρίζει την ψηφιακή εξέλιξη τα εταιρείας, επενδύσαμε 2,5 δισ. τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε ακόμη 2 δισ. ευρώ σε έργα επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, έχουμε να ανταγωνιστούμε με ευρωπαίους, ασιάτες και αμερικάνους, έχουμε εμπιστοσύνη τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας», είπε ο κ. Τσαμάζ.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απέδωσε την επιτυχημένη πορεία της Chipita ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Θεοδωρόπουλος που όπως είπε με πολύ κόπο, προσπάθεια και αμέτρητα ταξίδια στις χώρες που διαθέτει παρουσία.

«Στη μακρόχρονη ιστορία της Chipita και στις προοπτικές της», αναφέρθηκε και ο Νικόλας Καραμούζης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Καυκάς αφιέρωσε το βραβείο στο πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Καυκά, που όπως είπε, «έβαλε τους πόρους και έθεσε τις βάσεις της εταιρικής κουλτούρας της εταιρείας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εάν επενδύσουμε ως επιχειρηματίες στον άνθρωπο θα μας δώσουν πολύ περισσότερο από ότι τους έχουμε δώσει. Οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά, είναι πιστοί στην εταιρεία τους και προσφέρουν πολλά. Θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Θα συμβάλουμε έτσι στην επίτευξη κοινωνικής συνοχής και στην αποφυγή οποιοδήποτε διχασμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Απόστολος -Ευάγγελος Βακάκης, πρόεδρος της Jumbo ΑΕΕ έδωσε έμφαση στην εξωστρέφεια που ακολούθησε η εταιρεία με την επέκταση εκτός εθνικών συνόρων, ταυτόχρονα με τη σταθερή της ανάπτυξη στην Ελλάδα.

«Η επιβράβευση της Jumbo είναι το ίδιο το ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Η διάκριση της εταιρίας μας συμπίπτει με τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα μας, με τη μεγάλη μας αγωνία για ανάπτυξη, χρόνια στα οποία χτίσαμε την αξιοπιστία μας τόσο στους πελάτες και όσο και στους μετόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Γεράρδος.

«Τώρα κοιτάμε το μέλλον», υπογράμμισε και έδωσε τον λόγο στη νεότερη γενιά, στον γιο του Κωνσταντίνο Γεράρδο, αντιπρόεδρο της εταιρείας.

«Το εμπόριο αλλάζει, η κρίση τελειώνει, προχωρούμε σε σημαντικές επενδύσεις και βασιζόμαστε στα 1.500 εργαζομένους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

11:00

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει «μαζικές επιθέσεις» κατά των «εγκαταστάσεων του ενεργειακού τομέα » της Ουκρανίας

10:44

Ισλανδία-Δημοψηφίσμα: Το «όχι» επικρατεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

10:27

Μητσοτάκης: Το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 11 μονάδες - Οι ευρωπαϊκοί πόροι δεν τελειώνουν με το Ταμείο Ανάκαμψης

10:23

Από το «Απέραντο Γαλάζιο» στην «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πώς η κινηματογραφική οθόνη ενισχύει τον ελληνικό τουρισμό

09:59

Σταφίδα: Ο ελληνικός χρυσός του Αυγούστου - Η άνοδος και η πτώση της

09:50

Στ. Παπασταύρου: Τρία Ειδικά Χωροταξικά, μία ενιαία στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη

09:32

Η άνοδος του pet sitting στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζει η φιλοξενία

09:28

Γουόρεν Μπάφετ: Κλείνει τα 96, παραμένει «στο παιχνίδι» – Γιατί προβληματίζει η μετοχή της Berkshire

09:23

Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες αποπειράται να καθησυχάσει για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

09:15

Οι πόλεις που κινδυνεύουν να ξεμείνουν από νερό και ο λογαριασμός για την οικονομία

09:14

Πυρά σε rave party στην Ελβετία: Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες, ο δράστης αναζητείται

09:13

Τέλος εποχής για το ιστορικό πολυκατάστημα Notos

09:11

Ισλανδία - δημοψήφισμα: Συνεχίζεται η καταμέτρηση - Ελαφρό προβάδισμα του «όχι»

09:06

Τουρισμός: Η ακτινογραφία της μέσης δαπάνης των ξένων επισκεπτών - Το γράφημα της εβδομάδας

08:30

Εφορία: Αυτόματα εκκαθαριστικά και πρόστιμα για όσους ξεχνούν να υποβάλουν δηλώσεις - Ψηφιακό μπλόκο στους ασυνεπείς

23:00

Walmart: Συμβιβασμός 50 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ για τα οπιοειδή

22:03

Έβγαλε 107.000 δολάρια ποντάροντας στις λέξεις του Τραμπ

21:30

Η Ρωσία χάνει 6.000 περισσότερους στρατιώτες τον μήνα απ’ όσους στρατολογεί

20:47

Παλαιστίνη: Το Ισραήλ στόχευσε έναν διοικητή της Χαμάς μέσα στον χώρο νοσοκομείου της Γάζας

20:20

Γιατί τα σούπερ μάρκετ ποντάρουν στο έτοιμο φαγητό

19:35

Βέροια: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

19:13

Ένταση Άγκυρας-Κιέβου μετά από επιθέσεις σε τουρκικά πλοία

18:54

Πυροσβεστική: Συνολικά 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

18:46

Φυσικό αέριο: Δύσκολος χειμώνας για την Ευρώπη με χαμηλά 13 ετών στις αποθήκες

18:26

Με τρακτέρ στον Λευκό Πύργο οι αγρότες στα εγκαίνια της 90ής ΔΕΘ

18:09

Νορβηγία: Η χώρα αποχαιρετά τον βασιλιά Χάραλντ με πλήθη κόσμου να συρρέουν στο βασιλικό παλάτι

17:54

Μιχαηλίδου: Να αποφασίζεις εσύ για τη ζωή σου

17:40

ΥΠΕΞ σε Τουρκία για Χωροταξικό: Απαράδεκτοι ισχυρισμοί χωρίς κανένα νομικό έρεισμα

17:27

Στο μικροσκόπιο της Άγκυρας τα hedge funds

17:14

Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider