5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
5 κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους
Επτά κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που στήριξαν την ελληνική οικονομία σε δύσκολες στιγμές και πάνω από όλα την κοινωνία.

Στο μυστικό της επιτυχίας τους αναφέρθηκαν πέντε κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ που κατάφεραν, με προσεκτικό σχεδιασμό, να επεκταθούν εντός και εκτός συνόρων και κατέκτησαν νέες αγορές.

Οι πέντε επιτυχημένοι άνδρες βραβεύτηκαν κατά την απονομή βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους, οι νικητές της κάθε κατηγορίας μέσα σε δύο λεπτά έδωσαν το στίγμα της επιτυχίας και ξεδίπλωσαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τι δήλωσαν οι πρωτοπόροι:

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε ότι «το νέο όραμα του ΟΤΕ είναι να γίνει η εταιρεία το ψηφιακό παράδειγμα της Ευρώπης. Η βράβευση του ΟΤΕ αναγνωρίζει την ψηφιακή εξέλιξη τα εταιρείας, επενδύσαμε 2,5 δισ. τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε ακόμη 2 δισ. ευρώ σε έργα επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, έχουμε να ανταγωνιστούμε με ευρωπαίους, ασιάτες και αμερικάνους, έχουμε εμπιστοσύνη τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας», είπε ο κ. Τσαμάζ.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απέδωσε την επιτυχημένη πορεία της Chipita ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Θεοδωρόπουλος που όπως είπε με πολύ κόπο, προσπάθεια και αμέτρητα ταξίδια στις χώρες που διαθέτει παρουσία.

«Στη μακρόχρονη ιστορία της Chipita και στις προοπτικές της», αναφέρθηκε και ο Νικόλας Καραμούζης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Καυκάς αφιέρωσε το βραβείο στο πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Καυκά, που όπως είπε, «έβαλε τους πόρους και έθεσε τις βάσεις της εταιρικής κουλτούρας της εταιρείας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Εάν επενδύσουμε ως επιχειρηματίες στον άνθρωπο θα μας δώσουν πολύ περισσότερο από ότι τους έχουμε δώσει. Οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται σκληρά, είναι πιστοί στην εταιρεία τους και προσφέρουν πολλά. Θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Θα συμβάλουμε έτσι στην επίτευξη κοινωνικής συνοχής και στην αποφυγή οποιοδήποτε διχασμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Απόστολος -Ευάγγελος Βακάκης, πρόεδρος της Jumbo ΑΕΕ έδωσε έμφαση στην εξωστρέφεια που ακολούθησε η εταιρεία με την επέκταση εκτός εθνικών συνόρων, ταυτόχρονα με τη σταθερή της ανάπτυξη στην Ελλάδα.

«Η επιβράβευση της Jumbo είναι το ίδιο το ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Η διάκριση της εταιρίας μας συμπίπτει με τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα μας, με τη μεγάλη μας αγωνία για ανάπτυξη, χρόνια στα οποία χτίσαμε την αξιοπιστία μας τόσο στους πελάτες και όσο και στους μετόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Γεώργιος Γεράρδος.

«Τώρα κοιτάμε το μέλλον», υπογράμμισε και έδωσε τον λόγο στη νεότερη γενιά, στον γιο του Κωνσταντίνο Γεράρδο, αντιπρόεδρο της εταιρείας.

«Το εμπόριο αλλάζει, η κρίση τελειώνει, προχωρούμε σε σημαντικές επενδύσεις και βασιζόμαστε στα 1.500 εργαζομένους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:26

EE: Πως διχάζει Ουκρανικό, Ιράν - Σε θέση μάχης για τη Σύνοδο Κορυφής

20:17

Στο Βελιγράδι την Πέμπτη ο Σταύρος Παπασταύρου

20:07

Στους Καναδούς της Cooke η Avramar - Το στοίχημα της επόμενης ημέρας

20:00

Πάτησε πάλι το «φρένο» στα επιτόκια η Fed: Αβέβαιες οι επιπτώσεις από Μ. Ανατολή - «Νεύμα» για 1 μείωση το 2026

19:59

Τι αναφέρει η Κομισιόν για το κρούσμα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο

19:49

Ιράκ: Ξαναρχίζει η εξαγωγή πετρελαίου προς την Τουρκία - Το σχέδιο της Άγκυρας

19:48

Κυρανάκης: «Στα 3.600 τα δημόσια σημεία φόρτισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη»

19:31

Οι βενζινοπώλες προειδοποιούν για κινητοποιήσεις

19:22

Δεν τρίτωσε το... καλό στις ευρωαγορές με φόντο Fed και ΕΚΤ

19:11

Παράθυρο για επιστροφή του Fuel Pass από Πιερρακάκη

19:00

Εξωδικαστικός: Νέα ρύθμιση για προστασία της πρώτης κατοικίας - Τι προβλέπει

18:47

Σε λεπτή κλωστή η Μ. Ανατολή: Απειλεί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Υπό έλεγχο η φωτιά στο South Pars

18:34

ΗΠΑ: H ιρανική κυβέρνηση έχει αποδυναμωθεί όμως φαίνεται να παραμένει ακέραιη

18:25

Berenberg: Κίνδυνος για πετρέλαιο «πολύ πάνω από τα 150 δολάρια»

18:16

Τσιάρας: Προτεραιότητα η στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών

18:09

Έρευνα: Αυτή είναι η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για να επισκεφθείτε το 2026

17:59

Θ. Κοντογεώργης: Η δημόσια ακίνητη περιουσία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ισχυρό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης

17:59

ΧΑ: Απώλειες με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή

17:49

ΥΠΑΑΤ: Διευκρινίσεις για τον αφθώδη πυρετό - Ερωτήσεις και απαντήσεις

17:47

Μερτς: Δεν θα εμπλακούμε στη Μέση Ανατολή

17:43

Βαφειάς: Τρία πλοία του Ομίλου εγκλωβισμένα στα Στενά του Ορμούζ

17:35

Συνεχή χτυπήματα της ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με κέρδη άνω των 16 εκατ. ευρώ

17:25

Ισραήλ: Σοβαρές ζημιές σε αεροσκάφη στο Μπεν Γκουριόν από θραύσματα ιρανικών πυραύλων

17:21

ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι συζητούν συλλογικά τρόπους για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Μαρκ Ρούτε

17:14

Μόσχα: «Τρομοκρατική ενέργεια» η επίθεση στο ρωσικό δεξαμενόπλοιο M.T. Arctic Metagaz στη Μεσόγειο

17:05

Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ναύλα του Αλαφούζου

16:53

Επίσκεψη του Βρετανού υφυπουργού Εξωτερικών στην Κύπρο

16:42

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Επενδύσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ το 2025

16:29

Τραμπ: Παγώνει για 60 ημέρες τον «αιώνιο» ναυτιλιακό νόμο λόγω πετρελαίου

16:24

Η Visa εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Agentic Ready»

gazzetta
gazzetta reader insider insider