Προς πώληση βρίσκεται μία εντυπωσιακή βίλα στις Σπέτσες στην τιμή των 12 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου real estate Property Pass.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του νησιού των Σπετσών. 

Μία εντυπωσιακή μονοκατοικία 190 τ.μ.

Πρόκειται για μία πολυτελή μονοκατοικία αποτελούμενη από δύο ανεξάρτητες κατοικίες. Συγκεκριμένα, το ακίνητο απαρτίζεται από ένα ισόγειο διαμέρισμα 75τ.μ. το οποίο διαθέτει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Παράλληλα, το ακίνητο περιλαμβάνει και μία μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου 115τ.μ., η οποία διαθέτει στον πρώτο όροφο σαλόνι με τζάκι με open plan κουζίνα, τραπεζαρία και ένα wc.

Στο επίπεδο αυτό υπάρχει εξωτερικά της κουζίνας σκεπαστή βεράντα με τραπεζαρία και ένας ξενώνας που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με λουτρό και εξωτερική κουζίνα. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες και ένα λουτρό.

Όπως αναφέρεται στην καταχώρηση του ακινήτου στο propgoluxury.com, εξωτερικά, το ακίνητο διαθέτει πισίνα με απεριόριστη θέα και καθιστικά. Ακόμα υπάρχει BBQ με δική του κουζίνα, ιδανικό για καλοκαιρινά γεύματα με θέα το Αιγαίο.

Το κτήμα είναι περιφραγμένο με πέτρινη μάντρα, η οποία περικλείει όμορφο κήπο αποτελούμενο από ελιές, χαρουπιές, βερικοκιές, δαμασκηνιές, πορτοκαλιές και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.